Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen.

Met meer dan 320 enthousiaste medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 klanten. Maar we doen méér dan onderhoud aan de vertrouwde cv ketel: we ontzorgen onze klanten op het gebied van het hele binnenklimaat en verduurzamen woningen. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, leveren airco’s  en verbeteren woningventilatie. Daarnaast verduurzamen we woningen door het leveren van zonnepanelen, isoleren van woningen, het plaatsen van slimme meters en leveren we andere duurzame producten zoals warmtepompen We hebben vestigingen in Amersfoort, Deventer, Leeuwarden, Steenwijk, Zwaagdijk en Zwolle.

 

Sta jij voor het realiseren van duurzame gebouwen en ben je een allround adviseur op het gebied van verduurzamen van vastgoedportefeuilles, weet jij van wanten, kom jij afspraken na en kun jij het verschil maken? Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je ondernemend richting klanten? Weet jij iemand vanuit jouw bedrijfseconomische en/of technische achtergrond te overtuigen? Dan maken we graag kennis met jou als onze nieuwe:

 

Technisch Adviseur Duurzaam B2B

32 of 40 uur per week.

 

Dit wordt jouw functie

Als Technisch Adviseur Duurzaam word je gevraagd onze opdrachtgevers te helpen bij het verduurzamen van hun vastgoedportefeuille. Je wordt verzocht om te ondersteunen bij het vaststellen en scherpstellen van de ambities en randvoorwaarden, het bepalen van een verduurzamingsstrategie en het uitwerken van een concreet plan van aanpak. Hierbij neem je onze opdrachtgever mee op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Je geeft onze opdrachtgever inzicht in de mogelijkheden en de impact op de gestelde ambities. Vervolgens help je de opdrachtgever in het proces en de stappen te maken richting de verduurzaming. Je kent de verschillende methodieken om de energie- en gebouwprestatie (EPC, BENG, EPA-U, GPR) vast te stellen. Je bent bekend met de energiewereld, de duurzaamheidsmogelijkheden en je bent in staat om op verschillende niveaus als sparringpartner te fungeren. We zoeken een collega die het leuk vindt om samen met ons invulling te gaan geven aan deze nieuwe rol binnen ons team. Je werkt nauw samen met je collega’s binnen ons team collectief en draagt met jouw technische kennis bij aan de duurzaamheidsvraagstukken die zij hebben. Je werkt vanuit ons kantoor in Zwolle, maar bent ook veel onderweg van en naar klanten.

 

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau (installatietechniek, bouwkunde of vergelijkbaar).
  • Je hebt je EPA-W diploma of wilt deze via ons halen.
  • Je hebt in je voorgaande banen gewerkt vanuit het perspectief van een installateur of technisch adviseur.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met duurzaamheid en/of energiebesparing.
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent initiatiefrijk en hebt oog voor details. Je bent daarnaast communicatief sterk.
  • Je denkt pragmatisch en probleemoplossend. Jij ziet oplossingen waar anderen obstakels zien.
  • Je hebt mensenkennis en een goed gevoel voor humor.
  • Je bent een echte teamspeler en bij jou is afspraak ook werkelijk afspraak, je gaat voor kwaliteit en staat voor jouw advies.

 

Wat bieden je

Veel! Werken bij een middelgrote organisatie, met mooie samenwerkingspartners, maar wel binnen een klein team binnen onze commerciële afdeling. Klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan verduurzaming en je persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden en facilitaire zaken zoals een leaseauto, telefoon en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld. Op die manier kun jij je volledig focussen op jouw rol en krijg je alle kansen om te schitteren. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

We geven je alle vertrouwen zodat jij jezelf kunt ontwikkelen, een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen en te groeien.

 

Je reactie 

Je reactie kun je sturen voor 9 juni 2019. Je ontvangt van ons uiterlijk 14 juni 2019 terugkoppeling of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een assessment is onderdeel van de procedure.

 

Wil je nu al meer weten?

Je kunt direct contact opnemen met Luuk van Dam, de manager van onze commerciële afdeling. Bel hem op 06-49 31 73 68 en stel direct je vragen. Of bel met onze manager P&O, Petra Groenhout via 06-21 26 75 68.

Of solliciteer direct via sollicitatie@energiewacht.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!