Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe installatiemonteur?

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 290 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 particuliere en zakelijke klanten. Maar we doen méér dan alleen de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten  op het gebied van het hele binnenklimaat. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, isoleren woningen en verbeteren woningventilatie. Duurzame producten zoals b.v. zonneboilers en zonnepanelen worden daarbij steeds belangrijker.
 

Voor onze vestiging  Zwaagdijk zijn wij op zoek naar een:

Installatiemonteur (Zwaagdijk)

Functieprofiel

Als installatiemonteur ben je verantwoordelijk voor het verrichten van montagewerkzaamheden aan gas- en (elektrische) warmwatertoestellen verwarmingsapparatuur. Je houdt je bezig met het monteren en aanpassen van c.v. installaties, het plaatsen en verwisselen van c.v. ketels, radiatoren en heetwatertoestellen. Ook het aanleggen van gas-, c.v.-, koud- en warmwaterleidingen behoren tot je takenpakket en zorg je voor het deugdelijk aansluiten en afmonteren van diverse componenten.

Tevens zorg je ervoor dat de administratie altijd op orde is. 
 

Wie zoeken wij?

Je bent een ervaren, klantgerichte installatiemonteur met passie voor installatietechniek. Je kent cv- ketels van binnen en van buiten en houdt de ontwikkelingen op je vakgebied goed bij. Je vindt het leuk om 'van klus naar klus' te rijden. Zelfstandig, klantgericht, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die je goed beschrijven.

 

Verder beschik je over een MTS diploma richting installatietechniek of elektrotechniek en heb je minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast beschik je over het diploma VCA en je bent in het bezit van een rijbewijs.

 

Wat hebben wij te bieden?
Werken bij de Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische en plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte voor jouw ontwikkeling en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, aangevuld met onze eigen regelingen (zoals bedrijfsauto, werkkleding en een collectieve ziektekostenverzekering). 

Meer weten of meteen solliciteren?
Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Petra Groenhout (manager P&O) 
via 038 770 00 80. 
 
Voldoe je aan de functie-eisen en wil je de uitdaging aangaan, dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief voorzien van C.V. via e-mail sollicitatie@energiewacht.nlDoor te reageren ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens door Energiewacht Groep. Klik hier voor meer informatie.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld