Tot 30% besparen op uw energierekening met dakisolatie van Energiewacht
Meer informatie

Bespaar jaarlijks 30% op uw stookkosten met dakisolatie van Energiewacht

Kies voor dakisolatie en bespaar jaarlijks 30% op uw stookkosten, oplopend tot € 700,-. Dakisolatie geeft meer wooncomfort en minder CO2 uitstoot.

 

Warme lucht stijgt op. Het is dus niet zo verwonderlijk dat de meeste warmte de woning via het dak verlaat. Is uw dak niet goed geïsoleerd, dan kost dat onnodig veel gas. Dakisolatie zorgt voor warmtebehoud en bespaart u per jaar zo’n 30% op de stookkosten. Dat scheelt op jaarbasis gemiddeld € 700,-.

 

Naast een keuze in besparing is isolatie ook een keuze voor het investeren in een gezonde woning. Niet-geïsoleerde panden zorgen voor tocht- en vochtproblemen waardoor ernstige gezondheidsklachten (kunnen) ontstaan. Een goed geïsoleerde woning is dus ook een investering in uw eigen gezondheid en die van uw medebewoners. 

 

Doet u het niet voor uw portemonnee of gezondheid? Investeer dan in een gezond milieu. Niet-geïsoleerde woningen verstoken erg veel gas waardoor zij onnodig veel  CO2 uitstoten en dat zorgt voor de opwarming van de aarde.

 

Met dakisolatie stoot u de helft minder uit aan CO2 en levert u een zeer belangrijke bijdrage aan het verbeteren van het leefklimaat in uw eigen woonomgeving.

 

Hoe werkt dakisolatie?

Met dakisolatie wordt een laag isolatiemateriaal aangebracht aan de binnen- of buitenzijde van uw dak. Bij bestaande woningen is binnenisolatie het meest voorkomend, maar beide kan. In alle gevallen zorgt een laag isolatiemateriaal voor het beschermen van de totale dakconstructie.

 

Schuin dak
Materiaal dat voor schuine dakisolatie gebruikt wordt, beschermt het hele dak. Deze vorm wordt ook wel de ‘warme-dak-methode’ genoemd.
 

Plat dak
Voor platte daken zijn drie soorten isolatie mogelijk. Ten eerste aan de binnenzijde van de dakconstructie. Ook kan het op de dakconstructie gemaakt worden en afgewerkt met dakbedekking. Een derde optie is het isolatiemateriaal aan te brengen op de dakbedekking. Dat is vooral van toepassing bij dakterrassen waarop veel gelopen wordt. 

 

De voordelen van dakisolatie

We hebben de voordelen van dakisolatie voor u op een rijtje gezet: 

  • 30% besparing stookkosten per jaar (gemiddeld zo’n € 700,-)
  • Weg met vocht en tocht 
  • Isolatie mogelijk voor alle typen dakconstructie
  • Gratis adviesgesprek

Is mijn woning geschikt voor dakisolatie?

Dakisolatie is met name bedoeld voor oudere woningen, die voor 1980 zijn gebouwd. Na die tijd zijn nieuwbouwwoningen standaard voorzien van dakisolatie.


Bespaartip van onze adviseur Arjan

”Een andere manier om energie te besparen is het laten plaatsen van een hybride warmtepomp. Een hybride warmtepomp zorgt voor een aanzienlijke besparing. Op dit moment kunt u ook nog profiteren van een subsidie die kan oplopen tot € 1.700,-!”

 

 

Meer weten over dakisolatie?

Wilt u ook honderden euro’s per jaar besparen op uw energiekosten? Vul dan nu uw gegevens in en onze partner Nederland Isoleert voorziet u van meer informatie over dakisolatie.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnnummer:*
Opmerking:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten