Honderden euro's besparen op uw energierekening met gevelisolatie van Energiewacht Groep Meer informatie

Bespaar honderden euro's per jaar met gevelisolatie van Energiewacht Groep

Ontzie het milieu en bespaar geld met gevelisolatie. Met binnengevelisolatie of buitengevelisolatie bespaart u honderden euro's op uw stookkosten.

 

Kent u dat onbehagelijke gevoel? Het gevoel dat je in de winter de deur van de koelkast opentrekt in plaats van de voordeur. Terwijl dezelfde woning op een warme zomerdag aanvoelt als een sauna. Klinkt dit bekend? Dan is gevelisolatie een goed idee. Kies ook voor meer wooncomfort en bespaar honderden euro’s per jaar.

 

Gevelisolatie voorkomt onnodig warmteverlies dankzij de isolerende laag die wordt aangebracht op de woning. Dat zorgt voor prettige warmte in de winter en aangename koelte in de zomer.

 

Bovendien kan de kachel in temperatuur een stuk lager en dat is goed voor het milieu. U stoot een stuk minder CO2 uit en daarmee verbetert u de luchtkwaliteit in uw woonomgeving aanzienlijk.

 

Hoe werkt gevelisolatie?

Gevelisolatie is een verzamelterm waaronder deze typen isolatie vallen:

 

1. Binnengevelisolatie
Met binnengevelisolatie wordt een laag met isolatiemateriaal aangebracht op de binnenmuren waarna het geheel wordt afgewerkt met gipsplaten of houten platen. Met binnengevelisolatie isoleert u de hele woning.

 

2. Buitengevelisolatie
Een laag met isolatiemateriaal wordt tegen de buitenmuren geplaatst waarna het geheel wordt afgewerkt met sierpleister of gevelbekleding. Denk aan bakstenen, houten platen of kunststof.

De voordelen van gevelisolatie

We hebben de voordelen van gevelisolatie voor u op een rijtje gezet: 

  • Bespaar honderden euro’s per jaar
  • Meer wooncomfort
  • Minder CO2 uitstoot, dus beter voor het milieu
  • Gratis (definitief) Energielabel
  • Gratis adviesgesprek

Is mijn woning geschikt voor gevelisolatie?

Woningen die gebouwd zijn voor 1980 zijn geschikt voor gevelisolatie. Voor die tijd werden huizen gebouwd zonder spouwmuur. Die woningen vallen dus af voor spouwmuurisolatie, maar binnen- of buitengevelisolatie kan wel. Nieuwbouw na 1980 is in de regel goed geïsoleerd. Wel kan het zijn dat de isolatie in woningen gebouwd tot 1988 soms nog beperkt is. In dat geval kan na-isolatie noodzakelijk zijn.


Bespaartip van onze adviseur Gerrit

‘Besparen op uw energierekening kan, naast isolatie, ook met een zonneboiler. Een gemiddeld gezin bespaart met een zonneboiler jaarlijks gemiddeld 230 m3 aan gasverbruik.’
 

Meer weten over gevelisolatie?

Wilt u ook honderden euro’s per jaar besparen op uw energiekosten? Vul dan nu uw gegevens in en
wij voorzien u van meer informatie over gevelisolatie!
 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnnummer:*
Opmerking:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht