Bespaar jaarlijks gemiddeld € 220,- op uw energierekening met vloerisolatie van Energiewacht
Meer informatie

Bespaar jaarlijks € 220,- op uw energierekening met vloerisolatie van Energiewacht

Kent u dat gevoel? Dat u het moment van opstaan ’s ochtends zo lang mogelijk uitstelt omdat u een hekel heeft aan de koude vloer? Dat gevoel is met vloerisolatie voorbij. De temperatuur van uw vloer stijgt met 2 tot 4 graden en voelt een stuk behaaglijker. Naast meer wooncomfort heeft vloerisolatie nog flink meer voordelen.

 

Vloeren zijn één van de grootste warmteverliezers in uw woning. Optrekkend vocht vanuit de vloer kan zorgen voor kilte in uw woning en vocht- en schimmelproblemen. Daardoor verbruikt u onnodig veel energie. Door uw vloer te isoleren, hoeft uw HR-Ketel minder hard te werken en daalt uw gasverbruik gemiddeld zo’n 325 m3 op jaarbasis. Dat is al snel zo’n €220,- per jaar! 

 

Hoe werkt vloerisolatie?

Onze vloerisolatie wordt uitgevoerd met een innovatief product, namelijk een hoogwaardige isolatiefolie. Deze folie bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie en luchtkussens. Klimaatklachten zoals kou, optrekkend vocht en schimmel of schimmelvorming worden hiermee voorkomen. Tegelijkertijd geeft het materiaal geen irritatie aan de luchtwegen of de huid. De isolatiewaarde blijft jarenlang gegarandeerd en het isolatiemateriaal gaat tientallen jaren mee. U merkt de voordelen van vloerisolatie vrijwel meteen. De temperatuur van uw vloer stijgt zo’n 2 tot 4 graden en voelt een stuk warmer aan.

De voordelen van vloerisolatie

We hebben de voordelen van vloerisolatie voor u op een rijtje gezet: 
 

  • U bespaart gemiddeld € 220,- op uw energiekosten
  • Uw vloertemperatuur stijgt met 2 tot 4 graden
  • Nooit meer koude voeten
  • Meer comfort

Is mijn woning geschikt voor vloerisolatie?

Vloerisolatie is alleen mogelijk voor woningen die gebouwd zijn voor 1983. Sinds dat jaar worden woningen standaard voorzien van een kruipruimte waarin de vloerisolatie wordt aangebracht.

 

De kruipruimte zit meestal bij uw voordeur of meterkast. Heeft u wel een kruipruimte, maar is uw vloer nog niet (optimaal) geïsoleerd? Dan is vloerisolatie een goede keus. Let er wel op dat uw kruipruimte minimaal 50 centimeter hoog is.  

 

Bespaartip van onze adviseur Erik

‘Besparen kan niet alleen met isolatie. Met zonnepanelen bijvoorbeeld bespaart u fors op uw energierekening. Wist u dat een gemiddelde zonnepanelenset al binnen 7 jaar is terugverdiend?´ 

 

Meer weten over vloerisolatie?

Wilt u ook honderden euro’s per jaar besparen op uw energiekosten? Vul dan nu uw gegevens in en

onze partner Nederland Isoleert voorziet u van meer informatie.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnnummer:*
Opmerking:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten