De ideale slaapkamertemperatuur

De ideale slaapkamertemperatuur

De perfecte slaapkamertemperatuur

 

Om tot een goede nachtrust te kunnen komen is een goede slaapkamertemperatuur erg belangrijk.  De snikhete klamme zomernachten bevorderen de kwaliteit van de nachtrust dan ook niet. Maar ook op de minder hete dagen is de juiste kamertemperatuur van belang voor een goede nachtrust. Voor uw gezondheid, en natuurlijk ook voor uw humeur, is het belangrijk dat de nachtrust goed is.

 

Slapen met de airco aan.

Een airco zorgt voor een goede regulering van lucht, maar ook voor verse lucht, hierdoor kunt u prima gaan slapen met de airco. Wel van belang is dat de airco goed gebruikt wordt, zorg bijvoorbeeld dat de airco niet op het lichaam gericht staat en ook dat het apparaat regelmatig wordt onderhouden.

 

Mobiele- of vaste airco

Een groot verschil tussen een mobiele- en een vaste airco is het geluidsvolume. Bij een mobiele airco ligt het geluidsvolume veel hoger, wat onhandig is voor het gebruik van de slaapkamer. Ook heeft een mobiele airco een weg naar buiten nodig, wat warme lucht weer een ingang geeft naar binnen.

Voor het koelen van een slaapkamer is de vaste airco een betere optie. Warme lucht houdt u zo makkelijker buiten de deur. Bovendien heeft een vaste airco meer koelvermogen en gebruikt deze airco minder energie.

 

Meer weten over airco’s? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voornaam:*
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht
Delen op social media
Anderen bekeken ook
Is mijn CV-ketel toe aan onderhoud of aan vervanging
Is mijn CV-ketel toe aan onderhoud of aan vervanging

Stel uw CV-ketel is al wat ouder en vertoont storingen. De vraag is dan of het toestel aan onderhoud toe is of dat het tijd is...

Verhoog de waarde van uw woning met isolatie
Verhoog de waarde van uw woning met isolatie

  Het isoleren van uw woning biedt verschillende voordelen. Uw energierekening zal lager uitvaller, terwijl uw...

Plaats een reactie
Bericht: *
Naam: *
E-mail: