Een CV-ketel kopen of huren

Een CV-ketel kopen of huren

Een CV-ketel is een onmisbaar apparaat in uw woning en leven, maar kan wel een behoorlijke kostenpost betekenen. Niet iedereen is in staat om soms onverwachts een grote investering te doen. Hierdoor kan het lastig zijn om een CV-ketel te kopen.

Gelukkig bestaan er vandaag de dag mogelijkheden voor het aanschaffen van een CV-ketel. Naast het kopen van een CV-ketel is het namelijk ook mogelijk om een CV-ketel te huren. Beide mogelijkheden hebben elk hun eigen voordelen.


Een CV-ketel kopen
Wanneer u besluit een CV-ketel te kopen, dan komt de CV-ketel geheel in uw eigen bezit. U betaalt hierbij het volledige bedrag in één keer en profiteert daardoor op de lange termijn. Over de gehele levensduur van de CV-ketel zullen de kosten bij het kopen van een CV-ketel namelijk het voordeligst zijn.

Omdat u eigenaar wordt van de CV-ketel, heeft u volledige zeggenschap over het toestel. Zo kunt u zelf uw eigen CV-ketel uitkiezen en bepalen wanneer u deze laat vervangen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Zo blijft uw eigen CV-ketel in goede conditie en gaat deze langer mee. U bent dan ook nog verzekerd van snelle hulp bij storingen.

Energiewacht biedt verschillende onderhoudsabonnementen voor ieder huishouden.

De voordelen voor het kopen van een CV-ketel:

  • Eenmalige investering
  • Meest voordelige optie over gehele levensduur
  • Direct eigenaar van de CV-ketel
  • Langere levensduur in combinatie met onderhoudsabonnement

 

Een CV-ketel huren
Indien u kiest voor het huren van een CV-ketel, dan betaalt u een laag bedrag per maand. Het onderhoud van de CV-ketel is hierbij inbegrepen. Bij Energiewacht betekent dat inclusief periodiek onderhoud. Bovendien worden andere bijkomende kosten, zoals reparatiekosten en onderdelen, ook gedekt.

U bent dus 'verzekerd' voor deze kosten en hoeft in geval van reparaties en onderhoud geen kosten te betalen. Dat geeft zekerheid!


De voordelen voor het huren van een CV-ketel:

  • Laag maandbedrag inclusief onderhoud
  • Verzekerd voor reparatiekosten en onderhoudskosten
  • Geen onverwachte investeringen
Delen op social media
Anderen bekeken ook
Een CV-ketel kopen: Waar moet ik op letten? (1)
Een CV-ketel kopen: Waar moet ik op letten? (1)

’s Avonds thuiskomen in een warme woning en voor het slapen gaan nog even een warme douche nemen. Het klinkt heerlijk, maar u...

Een CV-ketel kopen: Waar moet ik op letten? (2)
Een CV-ketel kopen: Waar moet ik op letten? (2)

In onze vorige blog bespraken we al een paar punten die belangrijk zijn om mee te nemen in uw keuze voor het...

Plaats een reactie
Bericht: *
Naam: *
E-mail:

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten