Verhoog de waarde van uw woning met isolatie

Verhoog de waarde van uw woning met isolatie

 

Het isoleren van uw woning biedt verschillende voordelen. Uw energierekening zal lager uitvaller, terwijl uw woongenot juist positief beïnvloed wordt. Naast deze voordelen zal uw energielabel verbeteren, wat de woningwaarde doet verbeteren. Het verduurzamen van uw woning brengt dus verschillende voordelen met zich mee.

 

Energielabel heeft invloed op woningwaarde


Er zijn veel verschillende factoren die waarde van de woning bepalen: ligging, vierkante meters, staat van het huis. Sluit ook het energielabel niet uit als belangrijke factor. Woningen met een hoger energielabel (A of B) hebben een lager energieverbruik en zijn daardoor sneller verkocht dan woningen met een laag energielabel (F of G). Nieuwbouwwoningen zijn vaak energiezuinig en beschikken vaak al over een A, A+ of A++ label. Oudere woningen hebben vaak een lager label, maar met de juiste maatregelen is dit eenvoudig omhoog te krikken.

 

Het energielabel van uw woning

 

Uit onderzoek blijkt dat ruim de helft van de mensen niet weet welk energielabel de eigen woning heeft. Via energielabel.nl is dit makkelijk in te zien. Iedereen woning heeft een energielabel en deze is ook voor iedereen inzichtelijk. Zo weet iedereen hoe energiezuinig een woning is.

Via deze website kunt u het voorlopige energielabel van de woning vinden. Dit energielabel is gebaseerd op het type woning, bouwjaar en de verduurzamingsmaatregelen die bij het Kadaster bekend zijn. Mocht u uw woning willen verkopen? Dan kunt u van het voorlopige energielabel een definitief energielabel maken. Met uw DigiD kunt voor een klein bedrag uw definitieve energielabel aanvragen. Dit label is 10 jaar geldig. Wel van belang is dat u al uw verduurzamingsmaatregelen doorgeeft, want dit kan de waarde van uw woning enorm verhogen.

Stijging woningwaarde door isolatie. Is uw huis nog niet goed geïsoleerd, en wilt u dit gaan doen? Dan maakt u een goede keuze. Isolatie zorgt ervoor dat je vaste energiekosten dalen, terwijl het wooncomfort verhoogt wordt. Door isolatie wordt het sneller warm binnen en de warmte blijft langer binnen. Het is dus ook niet zo gek dat een geïsoleerde woning veel beter in de markt ligt.

 

Uw woningwaarde laten stijgen door isolatie

 

Hoe is uw woning geïsoleerd? Niet goed genoeg? Dan is het raadzaam om te gaan isoleren. Een goed geïsoleerde woning zorgt voor een lage energierekening en een hoger wooncomfort. Het wordt bijvoorbeeld sneller warm in uw woning, maar de warmte blijft ook langer hangen. Dit zijn twee voordelen waarom een goed geïsoleerde woning beter in de markt ligt.

De precieze stijging van de woningwaarde is verschillend per woning. Dit is van een aantal factoren afhankelijk: type woning, huidige energielabel en de isolatiemaatregelen die worden uitgevoerd. In veel gevallen kunt u rekenen op een gemiddelde stijging van zo’n 2%. Maakt de woning een enorme sprong van energielabel, dan zal de stijging hoger uitvallen.

 

Wat doet isolatie voor uw woningwaarde?

 

Wilt u weten wat het isoleren van de woning doet met uw woningwaarde? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden. 

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnnummer:*
Opmerking:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht
Delen op social media
Anderen bekeken ook
4 Redenen om te isoleren in de zomer
4 Redenen om te isoleren in de zomer

De 4 redenen om nu uw woning te isoleren Een veel voorkomend misverstand is dat woningisolatie alleen goed is voor het binnen...

Wat zijn de voordelen van isolatie?
Wat zijn de voordelen van isolatie?

De voordelen van isoleren op een rij Wist u dat er veel voordelen zitten aan het isoleren van uw woning ? Goede isolatie...

Subsidie isolatie tijdelijk verhoogd van 20% naar 30%
Subsidie isolatie tijdelijk verhoogd van 20% naar 30%

  Met een goed geïsoleerd huis geniet u van meer wooncomfort en een lagere energierekening. Isoleren is niet...

Plaats een reactie
Bericht: *
Naam: *
E-mail:

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten