Wat zijn de voordelen van isolatie?

Wat zijn de voordelen van isolatie?

De voordelen van isoleren op een rij

Wist u dat er veel voordelen zitten aan het isoleren van uw woning? Goede isolatie zorgt er niet alleen voor dat de warmte meer binnen blijft, maar het is beter voor het milieu en zorgt voor een besparing op uw energierekening.

 

Denkt u er over na om uw woning te laten isoleren? We zetten de voordelen van isolatie voor u op een rij:

 

Tot 30% besparen op uw energierekening

Een goed geïsoleerde woning houdt makkelijker de warmte binnen, waardoor je automatisch minder hoeft te stoken. Dit zal betekenen dat uw woning een meer constante temperatuur heeft en sneller warm wordt. Daarnaast gaat isolatie schimmel en vocht tegen en in de winter houdt de isolatie de warmte buiten de deur. Zowel in de winter als in de zomer zit u er goed bij.

 

Investering snel terugverdiend

Isoleren duur? Dat valt mee. Binnen enkele jaren heeft u uw investering terugverdiend door de honderden euro’s besparing op uw energierekening. Om in deze lastige tijden u toch te motiveren om te isoleren is er door de overheid een extra subsidie in het leven geroepen. In 2020 kunt u een subsidieaanvraag tot wel 30% doen. Deze subsidie komt uit de nationale pot subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH).

 

Uw woningwaarde stijgt

Een goede woningisolatie kan zorgen voor een stijging van de waarde van uw woning. Dit kan al zo’n 3% zijn. Dit komt omdat u met een goede isolatie aanspraak maakt op een hoger een energielabel. Over het algemeen worden woningen met hogere energielabels sneller verkocht.

 

 

Interesse in het isoleren van uw woning?

Zoals u kunt lezen brengt het isoleren van uw woning veel voordelen. Uw kosten worden lager en uw wooncomfort verbeterd. Direct een offerte aanvragen? Of eerst meer informatie? Wij helpen u graag. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnnummer:*
Opmerking:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht
Delen op social media
Anderen bekeken ook
Is mijn CV-ketel toe aan onderhoud of aan vervanging
Is mijn CV-ketel toe aan onderhoud of aan vervanging

Stel uw CV-ketel is al wat ouder en vertoont storingen. De vraag is dan of het toestel aan onderhoud toe is of dat het tijd is...

Verhoog de waarde van uw woning met isolatie
Verhoog de waarde van uw woning met isolatie

  Het isoleren van uw woning biedt verschillende voordelen. Uw energierekening zal lager uitvaller, terwijl uw...

Plaats een reactie
Bericht: *
Naam: *
E-mail:

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten