Zonurenrecord april zorgt voor recordopbrengst zonnepanelen

Zonurenrecord april zorgt voor recordopbrengst zonnepanelen

Zonurenrecord april zorgt voor flinke besparing dankzij zonnepanelen

April 2020 was een goede maand voor de eigenaren van zonnepanelen. Het was namelijk één van de zonnigste maanden ooit in Nederland. Uit onderzoek van Essent blijkt dat zonnepanelen deze maand gemiddeld €28,- meer opleverden dan tijdens een reguliere aprilmaand.

 

Dat is niet het enige goede nieuws voor de eigenaren van zonnepanelen. De algehele opbrengst in 2020 is al meer dan 30% hoger dan de voorgaande jaren. In onderstaande afbeeldingen is de vergelijking van dit jaar en andere jaren tot en met april te zien.

 

Bron: Essent.

 

Klik hier om het onderzoek van Essent te lezen.

 

Besparen op uw energierekening en uw steentje bijdragen aan het milieu.

Wij geloven erin dat wij door samen met u stap voor stap te verduurzamen, de energietransitie succesvol zal verlopen. Door dit stap voor stap aan te pakken wordt de transitie betaalbaar en levert het voor u ook nog eens een lagere energierekening op.

 

Zijn zonnepanelen iets voor u? Doe de zonnepanelencheck en kijk direct hoeveel u kan besparen.

 

Doe de zonnepanelencheck.

 

Wilt u meer weten over zonnepanelen of direct een offerte aanvragen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies op maat.

Aanhef:
Voornaam:*
Tussenvoegsel:
Achternaam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
Emailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw jaarlijks stroomverbruik (in kWh):
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht
Delen op social media
Anderen bekeken ook
Hoeveel energie gebruikt een Nederlands gezin?
Hoeveel energie gebruikt een Nederlands gezin?

U kijkt naar de tv, een serie op uw telefoon of uw computer is het aan opladen. U denkt er niet bij na, maar het zijn manieren van...

Het energielabel van uw huis
Het energielabel van uw huis

Alle woningen in Nederland hebben tegenwoordig een energielabel. Het energielabel zegt iets over de energiezuinigheid van een...

Plaats een reactie
Bericht: *
Naam: *
E-mail: