Comfortabel en energiezuinig wonen Energiewacht regelt alles van A tot Z

Ik heb een klacht, tip of compliment

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening of heeft u een tip hoe het beter kan? Wij lossen uw klacht graag op en uw tips zijn zeer welkom. Door een klacht of tip in te dienen helpt u ons om onze dienstverlening te verbeteren. Bent u juist wel tevreden over ons en wilt u ons laten weten waarom? Geef dan uw compliment aan ons door. Hier worden wij blij van! U kunt contact op nemen met onze klantenservice (088 – 555 3000) of via onderstaand formulieren.

 

Klacht, tip of compliment doorgeven

Hoe verloopt het proces verder?

Klachten: Wij zorgen dat uw klacht per omgaande op de juiste afdeling terecht komt. Wij streven er naar om binnen 10 werkdagen uw klacht op te lossen dan wel een 1e reactie te geven.

Tip: Wij geven uw tip door aan de juiste afdeling.

Complimenten: Wij zorgen ervoor dat uw compliment bij de leidinggevende van de betreffende afdeling komt. Deze leidinggevende koppelt persoonlijk het compliment terug aan het team of medewerker. We kiezen hierbij voor een persoonlijk aanpak omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers horen dat klanten tevreden zijn met hun inzet.

Klacht, tip of compliment doorgeven

Hieronder kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en uw klacht, tip of compliment aan ons doorgeven. Wij nemen vervolgens contact met u op.

 

Onderwerp:*
Soort klacht:
Naam:*
Postcode:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Omschrijving van de klacht, tip of compliment:
Gewenste oplossing (optioneel):

Voeg optioneel één of meerdere foto's of bestanden toe.

Let op: bij het aanleveren van je foto's de totale bestandsgrootte van 18 MB niet overschrijden. Anders kun je het formulier niet versturen. Bij voorbaat dank.

Foto of bestand 1 (jpg,doc,pdf,png):
Foto of bestand 2 (jpg,doc,pdf,png):
Foto of bestand 3 (jpg,doc,pdf,png):

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten