Alles geregeld met Mijn Energiewacht Groep Inzicht in uw gegevens, eenvoudig herplannen

Mijn Energiewacht Groep

Mijn Energiewacht Groep geeft u inzicht in uw persoonlijke gegevens en geeft u de mogelijkheid om uw onderhoudsafspraak zelf te herplannen. Met Mijn Energiewacht Groep kunt u heel eenvoudig zelf uw zaken regelen. 
 

 

Wat kunt u op Mijn Energiewacht Groep?
- Uw persoonlijke gegevens zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres wijzigen
- Uw rekeningnummer wijzigen
- Uw onderhoudsafspraak herplannen
- Een adviesgesprek aanvragen
- Uw abonnementen bekijken

- Uw facturen inzien

- Informatie over de vorige service- en onderhoudsbeurt nazien

 

Ga naar Mijn Energiewacht Groep

 

Hoe werkt Mijn Energiewacht Groep?
Als u al een account heeft, kunt u met uw klantnummer en wachtwoord inloggen in Mijn Energiewacht Groep. Heeft u nog geen account? Dan kun u deze aanvragen. Klik op ‘Maak een account aan!’ en vul uw gegevens in (klantnummer, postcode, huisnummer en e-mailadres). Het klantnummer staat op de meeste correspondentie (bankafschrift, factuur, afspraak kaart onderhoud, etc.) met de klant en begint met een K.
 
Na het correct invullen van de gegevens ontvangt u een e-mail met daarin een link om een wachtwoord in te geven. Als u het wachtwoord heeft aangemaakt kunt u direct inloggen in Mijn Energiewacht Groep. Dit is vanzelfsprekend een beveiligde omgeving.

 

Ga naar Mijn Energiewacht Groep

 

Alleen uw onderhoudsafspraak herplannen? 
Wilt u graag alleen uw afspraak herplannen? Dat kan natuurlijk ook. Op de onderhoudskaart die u van ons heeft ontvangen staat een unieke code. Vul deze code in bij ‘U wilt uw afspraak verzetten?’ en klik op ‘Wijzig afspraak’. U krijgt dan de mogelijkheid om uw afspraak te herplannen op een datum die u uitkomt.

 

Ga naar Mijn Energiewacht Groep

 

Mocht u verder nog vragen hebben verwijzen wij u door naar de ‘Veelgestelde vragen’ op Mijn Energiewacht Groep. Mocht uw vraag daar niet tussen staan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 088 – 2008555.