Alles geregeld met Mijn Energiewacht Groep Inzicht in uw gegevens, eenvoudig herplannen

In verband met een storing is Mijn Energiewacht Groep op dit moment niet bereikbaar.

 

Mijn Energiewacht Groep

Mijn Energiewacht Groep geeft u inzicht in uw persoonlijke gegevens en geeft u de mogelijkheid om uw onderhoudsafspraak zelf te herplannen. Met Mijn Energiewacht Groep kunt u heel eenvoudig zelf uw zaken regelen. 
Ga naar Mijn Energiewacht Groep

 

Wat kun u op Mijn Energiewacht Groep?
- Uw persoonlijke gegevens zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres wijzigen
- Uw rekeningnummer wijzigen
- Uw onderhoudsafspraak herplannen
- Een adviesgesprek aanvragen
- Uw abonnementen bekijken

 

Ga naar Mijn Energiewacht Groep

 

Hoe werkt Mijn Energiewacht Groep?
Als u al een account heeft, kunt u met uw klantnummer en wachtwoord inloggen in Mijn Energiewacht Groep. Heeft u nog geen account? Dan kun u deze aanvragen. Klik op ‘Maak een account aan!’ en vul uw gegevens in (klantnummer, postcode, huisnummer en e-mailadres). Het klantnummer staat op de meeste correspondentie (bankafschrift, factuur, afspraak kaart onderhoud, etc.) met de klant en begint met een K.
 
Na het correct invullen van de gegevens ontvangt u een e-mail met daarin een link om een wachtwoord in te geven. Als u het wachtwoord heeft aangemaakt kunt u direct inloggen in Mijn Energiewacht Groep. Dit is vanzelfsprekend een beveiligde omgeving. 

 

Ga naar Mijn Energiewacht Groep

 

Alleen uw onderhoudsafspraak herplannen? 
Wilt u graag alleen uw afspraak herplannen? Dat kan natuurlijk ook. Op de onderhoudskaart die u van ons heeft ontvangen staat een unieke code. Vul deze code in bij ‘U wilt uw afspraak verzetten?’ en klik op ‘Wijzig afspraak’. U krijgt dan de mogelijkheid om uw afspraak te herplannen op een datum die u uitkomt.

 

Ga naar Mijn Energiewacht Groep

 

Mocht u verder nog vragen hebben verwijzen wij u door naar de ‘Veelgestelde vragen’ op Mijn Energiewacht Groep. Mocht uw vraag daar niet tussen staan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0800 – 1587.