Alles geregeld met Mijn Energiewacht Inzicht in uw gegevens, eenvoudig herplannen

Mijn Energiewacht

Mijn Energiewacht geeft u inzicht in uw persoonlijke gegevens en geeft u de mogelijkheid om uw onderhoudsafspraak zelf te herplannen. Met Mijn Energiewacht kunt u heel eenvoudig zelf uw zaken regelen. 
 

 

Wat kunt u op Mijn Energiewacht?
- Uw persoonlijke gegevens zoals naam, telefoonnummer en e-mailadres wijzigen
- Uw rekeningnummer wijzigen
- Uw onderhoudsafspraak herplannen
- Een adviesgesprek aanvragen
- Uw abonnementen bekijken

- Uw facturen inzien

- Informatie over de vorige service- en onderhoudsbeurt nazien

 

Ga naar Mijn Energiewacht

 

Hoe werkt Mijn Energiewacht?
Als u al een account heeft, kunt u met uw klantnummer en wachtwoord inloggen in Mijn Energiewacht. Heeft u nog geen account? Dan kun u deze aanvragen. Klik op ‘Maak een account aan!’ en vul uw gegevens in (klantnummer, postcode, huisnummer en e-mailadres). Het klantnummer staat op de meeste correspondentie (bankafschrift, factuur, afspraak kaart onderhoud, etc.) met de klant en begint met een K.
 
Na het correct invullen van de gegevens ontvangt u een e-mail met daarin een link om een wachtwoord in te geven. Als u het wachtwoord heeft aangemaakt kunt u direct inloggen in Mijn Energiewacht. Dit is vanzelfsprekend een beveiligde omgeving.

 

Ga naar Mijn Energiewacht

 

Alleen uw onderhoudsafspraak herplannen? 
Wilt u graag alleen uw afspraak herplannen? Dat kan natuurlijk ook. Op de onderhoudskaart die u van ons heeft ontvangen staat een unieke code. Vul deze code in bij ‘U wilt uw afspraak verzetten?’ en klik op ‘Wijzig afspraak’. U krijgt dan de mogelijkheid om uw afspraak te herplannen op een datum die u uitkomt.

 

Ga naar Mijn Energiewacht

 

Mocht u verder nog vragen hebben verwijzen wij u door naar de ‘Veelgestelde vragen’ op Mijn Energiewacht. Mocht uw vraag daar niet tussen staan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 088 - 555 3000.

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten