Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe monteur voor slimme meters? Bekijk de vacature

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 290 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 220.000 particuliere en zakelijke klanten. Maar we doen méér dan alleen de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten op het gebied van het hele binnenklimaat. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, isoleren woningen, leveren beveiligingssystemen en verbeteren woningventilatie. Duurzame producten zoals b.v. zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen worden daarbij steeds belangrijker.

 

In 2020 zal 80% van Nederland voorzien moeten zijn van slimme energiemeters. Iedere dag zijn onze monteurs slimme meters daarom onderweg om deze energiemeters te vervangen. We verwachten in 2018 een verdere uitbreiding van onze afdeling Slimme Meters in het noorden van Nederland. Voor regio Friesland zijn wij daarom op zoek naar collega's die passen in het profiel:

 

Monteurs Slimme meters

Friesland en regio Zwolle (32/38 uur)

Functieprofiel

De digitale, slimme meter is een nieuwe generatie meters en vervangt de huidige, traditionele meter. Met de slimme meter krijgt men meer inzicht in het energieverbruik. Als monteur slimme meters werk je bij onze klanten (particulier en zakelijk) aan de wijziging van hun meterkast. Je vervangt de bestaande elektriciteits- en gasmeters voor een slimme meter. Hierbij wordt de oude installatie op veilige wijze afgesloten, de nieuwe meter geïnstalleerd en na een extra test wordt de installatie werkend achtergelaten. Dit doe je bij meerdere klanten per dag. Uiteraard vertel je je klanten wat je gaat doen en ga je in op vragen die er zijn.

 

Wie zoeken wij?

Je bent een ervaren, klantgerichte monteur met passie voor techniek en hebt een afgeronde opleiding op het gebied van elektrotechniek (MBO2, VMBO E, LTS-E of MSI). Daarnaast beschik je over de volgende aanvullende kwalificaties BEI VOP-m, VIAG VOP-m en DSMR 4.0 om de werkzaamheden uit te voeren als slimme meter monteur. Je hebt ervaring combi-werkzaamheden E&G en het plaatsen van (slimme) meters is een pré.

 

Daarnaast beschik je over een VCA certificaat en je bent in het bezit van rijbewijs B. Je bent bereid om naast dagdiensten in sommige gevallen ook in het weekend te werken. Eigenschappen die bij je horen zijn: klantgericht, representatief, verantwoordelijk, vakmanschap, teamspeler, communicatief, leergierig en ordelijk.

 

Wat hebben wij te bieden?

Werken bij de Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische en plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte voor jouw ontwikkeling en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, aangevuld met onze eigen regelingen (zoals bedrijfsauto, werkkleding, tablet en collectieve regelingen).

 

Meer weten of meteen solliciteren?

Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Petra Groenhout (manager P&O) via 038 770 00 80.

 

Voldoe je aan de functie-eisen en wil je de uitdaging aangaan, dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief voorzien van C.V. via e-mail sollicitatie@energiewacht.nlDoor te reageren ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens door Energiewacht Groep. Klik hier voor meer informatie.

 

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

 

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.