Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder Altijd en overal een veilig gevoel Direct aanschaffen

Altijd een veilig gevoel met de Nest Protect

De Nest Protect is een rookmelder en koolmonoxidemelder in één. Hij is voorzien van een zeer robuuste rooksensor, test zichzelf automatisch en gaat tot wel tien jaar mee. De Nest Protect is de eerste melder voor huishoudelijk gebruik waarvan het alarm via mobiele telefoon uit te zetten is zonder dat daar extra hardware voor nodig is. Is er iets aan de hand? De Nest Protect vertelt wat het probleem is en stuurt een melding naar uw mobiel.


Wist u dat de Nest Protect en de Nest thermostaat ook goed samen kunnen werken? Mocht het verwarmingssysteem namelijk koolmonoxide lekken, dan geeft de Nest Protect de Nest thermostaat de opdracht het verwarmingssysteem uit te schakelen om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Schaf meerdere Nest Protects aan voor alle vertrekken in uw woning voor een optimaal veilig gevoel.

 

De Nest Protect is zeer eenvoudig zelf te installerenU schaft de Nest Protect al voor € 119,- aan bij Energiewacht Groep!

 

 

Voordelen en specificaties Nest Protect

Bekijk hier de voordelen en specificaties van de Nest Protect.

 

Bestel de Nest Protect

Wilt u graag de Nest Protect aanschaffen? Vul dan uw gegevens in en wij voorzien u zo snel mogelijk van de Nest Protect.

Bij Energiewacht Groep schaft u de Nest Protect al aan voor € 119,-!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Aantal Nest Protects:*
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht