Nest Learning Thermostat: Slimme verwarming! Maak van je huis een fijner huis! Meer informatie

Nest Learning Thermostat

Gemak, comfort en energiebesparing staan met de Nest Learning Thermostat voorop. De Nest thermostaat is niet zomaar een thermostaat. Uw Nest thermostaat onthoudt de temperatuur die u prettig vindt en zet zichzelf lager als u weg bent, zodat u geen energie verspilt aan het verwarmen van een lege woning.

 

De Nest thermostaat kunt u op afstand bedienen. Of u nu eerder thuis komt dan gepland, op uw werk bent of terugkomt van vakantie. U kunt de Nest thermostaat te allen tijde bedienen vanaf uw smartphone, tablet of computer. De Nest Learning Thermostat werkt samen met praktisch alle merken CV-ketels, zodat deze altijd toepasbaar is!

 

 

Bij Energiewacht Groep schaft u een Nest aan voor € 249,-. Wilt u de Nest door ons laten installeren dan brengen wij hiervoor € 99,- in rekening.

 

 

Voordelen en specificaties Nest Learning Thermostat

Bekijk hier de voordelen en specificaties van de Nest Learning Thermostat.

Voordelen Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Meer comfort in huis
  • Altijd inzicht in het energieverbruik
  • Modern design
  • Bedienbaar via smartphone of tablet

Specificaties Specificaties

  • Afmetingen (h x b x d)
    84 mm x 84 mm x 32 mm
  • Gewicht: 244 gram
  • LCD-scherm met 24-bits kleuren
 

Nest Protect

De Nest thermostaat is eenvoudig uit te breiden met de Nest Protect. De Nest Protect is een rook- en koolmonoxidemelder in één. De Nest Protect is de eerste melder voor huishoudelijk gebruik waarbij het alarm uitgezet kan worden via uw smartphone, zonder dat er extra hardware nodig is. Hij vertelt u precies wat het probleem is en stuurt een melding naar uw telefoon. Nest Protect is voorzien van een zeer robuuste rooksensor, test zichzelf automatisch en gaat tot wel tien jaar mee.

 

Bij Energiewacht Groep schaft u een Nest Protect aan vanaf € 119,-.
 

Meer over de Nest Protect

 

Nest Cam

De Nest thermostaat is ook eenvoudig uit te breiden met de Nest Cam. De Nest Cam Indoor beveiligingscamera helpt u op uw woning en uw gezin te passen, zelfs wanneer u weg bent. Met dag en nacht live streamen, een veelzijdige magnetische standaard, persoonsmeldingen bij Nest Aware en één app voor alle Nest-producten, helpt de Nest Cam Indoor u een oogje te houden op wat belangrijk is. Waar u ook bent.

 

Bij Energiewacht Groep schaft u een Nest Cam aan vanaf € 199,-.

 

 

Meer informatie over de Nest Learning Thermostat?

Wilt u meer informatie ontvangen over de Nest thermostaat of de andere producten van Nest?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Ik wil graag meer informatie over de:*
   
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht