Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Over energie(besparing), duurzaamheid en onze producten

Maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen

Om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan hebben wij een aantal maatregelen genomen.


Vanuit onze rol als service-organisatie willen wij onze zorgplicht zo lang mogelijk nakomen. Daarom zijn de volgende, maximale (hygiëne)maatregelen van kracht:
 

  • Medewerkers die ziekteverschijnselen vertonen, blijven thuis.
  • Wanneer een medewerker zelf niet ziek is, maar een familielid wel, dan blijft de medewerker thuis.
  • Binnendienstmedewerkers die niet ziek zijn, werken zoveel mogelijk thuis. Op die manier maken we ruimte voor de fysieke werkplekspreiding van medewerkers van het callcentre.
  • Fysieke vergaderingen worden beperkt tot maximaal 4 personen. Bij deze vergaderingen houden we rekening met een afstand van 1,5 meter. 
  • Er vindt geen gezamenlijke lunch plaats.
  • Wij organiseren geen grote gezamenlijke bijeenkomsten op ons kantoor. Ook bezoeken wij zelf geen externe gezamenlijke bijeenkomsten.


Onderhoudsafspraken

Alle geplande afspraken worden uitgevoerd, met twee uitzonderingen;

 

  • Wanneer een klant ons niet binnen wil laten, plannen we een afspraak op een later moment
  • Wanneer de monteur ziet dat er personen zijn met ziekteverschijnselen op het adres, plannen we een afspraak op een later moment

 

Storingen

Wanneer er een storing bij ons binnenkomt, vragen we vooraf naar de urgentie van de storing;

 

  • Is er sprake van urgentie (veiligheids- of gezondheidsissues) dan komen we direct in actie. Wij communiceren daarbij richting de klant dat deze op veilige afstand (minimaal anderhalve meter) moet blijven.
  • Wanneer de storing niet urgent is, komen wij niet direct langs, maar plannen een normale afspraak in.

Mochten er als gevolg van de coronacrisis redenen zijn waarom werkzaamheden zoals onderhoud bij u (voorlopig ) niet plaats kan vinden, bijvoorbeeld een zieke in huis, dan willen wij u dringend vragen om contact met ons op te nemen (088 200 8555).

Met bovenstaande maatregelen willen wij de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk beperken. Wij hopen op uw begrip.

 

Wooneffect helpt woningcorporaties te verduurzamen

Om woningcorporaties te helpen met het verduurzamen van hun woningvoorraad hebben we het nieuwe platform Wooneffect.nl gelanceerd. Wooneffect is een samenwerkingsverband tussen Essent, Energiewacht Groep en nog zeven servicepartners. 

 

Lees meer

BAM en servicepartners verduurzamen gebouwde omgeving effectiever

Energiewacht heeft namens de Servicepartners van Essent op donderdag 11 juli een samenwerkingsovereenkomt getekend met BAM Energy Systems. Energiewacht Groep wordt samen met Energiewacht, Geas Energiewacht, Kemkens en Volta Limburg de komende vier jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van de klimaatinstallaties in woningen die BAM realiseert.

 

Lees meer

Energiewacht Groep plaatst zonnepanelen voor Lyaemer Wonen

In mei en juni heeft Energiewacht Groep in opdracht van Lyaemer Wonen uit Lemmer een project uitgevoerd waarbij bij 39 woningen zonnepanelen zijn geplaatst. Installateur Drost Instal uit Wezep was verantwoordelijk voor de uitvoering van de installatie van de panelen.  Het project werd gecoördineerd door Energiewacht Groep. Lyaemer Wonen is zeer tevreden over het eindresultaat en de uitvoering van het project.

Energiewacht Groep plaatst zonnepanelen voor Woonstichting Vechthorst

In opdracht van Woonstichting Vechthorst werkt Energiewacht Groep op dit moment aan een mooi project in Nieuwleusen. We installeren zonnepanelen bij 145 woningen, met als doel de woonlasten te verminderen voor de huurders. De zonnepanelen zorgen voor lagere energielasten en een labelverbetering van minimaal één labelstap. Installateur Drost uit Wezep is verantwoordelijk voor de installatie van de panelen en Energiewacht Groep coördineert het project.

Zonnige toekomst met verlenging huidige subsidieregeling

Er is goed nieuws voor zonnepanelenbezitters! Er is bekend gemaakt dat het kabinet de huidige subsidieregeling voor zonnepanelen zal verlengen tot 2023. Energiewacht Groep is blij met deze regeling. Dankzij de subsidie is het voor particulieren en mkb-bedrijven aantrekkelijk om te investeren in het verduurzamen van hun energieverbruik. 

 

Lees meer

Energiewacht Groep tekent contract voor realisatie Zonnepark Hessenpoort

Vrijdag 19 april vond de officiële ondertekening plaats voor de levering en installatie van het zonnepark op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle. Het zonnepark wordt gerealiseerd onder regie van Energiewacht Groep. Het park is een initiatief van de Coöperatie Zonneweide Hessenpoort waarin meerdere ondernemers op Hessenpoort participeren.

 

Lees meer

Cv-dokters Energiewacht Groep Leeuwarden helpen 150 minimahuishoudens bij energiebesparing 

Afgelopen week werd bij het 150ste huishouden de centrale verwarming waterzijdig ingeregeld. Een prachtig resultaat als gevolg van het plan van aanpak 'Energiebesparing bij minima' van de gemeente Leeuwarden.

 

Lees meer

Energiewacht Groep breidt werkzaamheden uit in Friesland

Sinds een paar jaar plaatst Energiewacht Groep slimme meters in opdracht van netwerkbedrijven. Vanaf september plaatsen we ook slimme meters in de provincie Friesland vanuit onze nieuwe vestiging in Leeuwarden. 

 

Lees meer

Coronavirus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht Groep heeft genomen tegen het Coronavirus (COVID-19).

Sluiten