Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Over energie(besparing), duurzaamheid en onze producten

Maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen

Laatste update 25 juni 2020

Energiewacht doet er alles aan om verdere verspreiding van het coranavirus te voorkomen. Wij werken volgens het protocol "Samen veilig doorwerken" dat tot stand is gekomen in samenspraak met o.a. het RIVM en de branchevereniging Techniek Nederland. Ook bij ons staat de gezondheid van u en van onze medewerkers voorop, daarom verbinden wij ons volledig aan dit protocol. Meer informatie kunt u lezen via de onderstaande link. 

 

Lees hier het protocol 'Samen veilig doorwerken'

 

Bericht voor woningbezitters en huurders met een Omnik omvormer

Zoals u wellicht heeft vernomen is fabrikant van de Omnik omvormer failliet. Heeft u een Omnik omvormer? Lees dan verder hoe u uw opbrengst kunt blijven monitoren. 

 

Lees meer

Wooneffect helpt woningcorporaties te verduurzamen

Om woningcorporaties te helpen met het verduurzamen van hun woningvoorraad hebben we het nieuwe platform Wooneffect.nl gelanceerd. Wooneffect is een samenwerkingsverband tussen Essent, Energiewacht en nog zeven servicepartners. 

 

Lees meer

BAM en servicepartners verduurzamen gebouwde omgeving effectiever

Energiewacht heeft namens de Servicepartners van Essent op donderdag 11 juli een samenwerkingsovereenkomt getekend met BAM Energy Systems. Energiewacht wordt samen met Energiewacht, Geas Energiewacht, Kemkens en Volta Limburg de komende vier jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van de klimaatinstallaties in woningen die BAM realiseert.

 

Lees meer

Energiewacht plaatst zonnepanelen voor Lyaemer Wonen

In mei en juni heeft Energiewacht in opdracht van Lyaemer Wonen uit Lemmer een project uitgevoerd waarbij bij 39 woningen zonnepanelen zijn geplaatst. Installateur Drost Instal uit Wezep was verantwoordelijk voor de uitvoering van de installatie van de panelen.  Het project werd gecoördineerd door Energiewacht. Lyaemer Wonen is zeer tevreden over het eindresultaat en de uitvoering van het project.

Energiewacht plaatst zonnepanelen voor Woonstichting Vechthorst

In opdracht van Woonstichting Vechthorst werkt Energiewacht op dit moment aan een mooi project in Nieuwleusen. We installeren zonnepanelen bij 145 woningen, met als doel de woonlasten te verminderen voor de huurders. De zonnepanelen zorgen voor lagere energielasten en een labelverbetering van minimaal één labelstap. Installateur Drost uit Wezep is verantwoordelijk voor de installatie van de panelen en Energiewacht coördineert het project.

Zonnige toekomst met verlenging huidige subsidieregeling

Er is goed nieuws voor zonnepanelenbezitters! Er is bekend gemaakt dat het kabinet de huidige subsidieregeling voor zonnepanelen zal verlengen tot 2023. Energiewacht is blij met deze regeling. Dankzij de subsidie is het voor particulieren en mkb-bedrijven aantrekkelijk om te investeren in het verduurzamen van hun energieverbruik. 

 

Lees meer

Energiewacht tekent contract voor realisatie Zonnepark Hessenpoort

Vrijdag 19 april vond de officiële ondertekening plaats voor de levering en installatie van het zonnepark op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle. Het zonnepark wordt gerealiseerd onder regie van Energiewacht. Het park is een initiatief van de Coöperatie Zonneweide Hessenpoort waarin meerdere ondernemers op Hessenpoort participeren.

 

Lees meer

Cv-dokters Energiewacht Leeuwarden helpen 150 minimahuishoudens bij energiebesparing 

Afgelopen week werd bij het 150ste huishouden de centrale verwarming waterzijdig ingeregeld. Een prachtig resultaat als gevolg van het plan van aanpak 'Energiebesparing bij minima' van de gemeente Leeuwarden.

 

Lees meer

Energiewacht breidt werkzaamheden uit in Friesland

Sinds een paar jaar plaatst Energiewacht slimme meters in opdracht van netwerkbedrijven. Vanaf september plaatsen we ook slimme meters in de provincie Friesland vanuit onze nieuwe vestiging in Leeuwarden. 

 

Lees meer

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten