Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Over energie(besparing), duurzaamheid en onze producten

Nieuws

We houden u graag op de hoogte van belangrijk nieuws op het gebied van verduurzaming. Wilt u meer lezen?

Op onze kennisbank staan verschillende blogs over onze producten. 


 

Zonnige toekomst met verlenging huidige subsidieregeling

Er is goed nieuws voor zonnepanelenbezitters! Er is bekend gemaakt dat het kabinet de huidige subsidieregeling voor zonnepanelen zal verlengen tot 2023. Energiewacht Groep is blij met deze regeling. Dankzij de subsidie is het voor particulieren en mkb-bedrijven aantrekkelijk om te investeren in het verduurzamen van hun energieverbruik. 

 

Lees meer


 

Zonnige start 2019: bovengemiddelde opbrengst voor zonnepaneelsystemen

De opbrengst van een gemiddeld zonnepaneelsysteem* lag over de eerste vier maanden van dit jaar 16% hoger dan het langjarig gemiddelde. Met name de maanden februari en april waren zeer gunstig. Door de goede instraling en het hoge aantal zonne-uren leverde de periode januari tot en met april zonnepaneelbezitters 130 euro op. 

 

Lees meer


 

Energiewacht Groep tekent contract voor realisatie Zonnepark Hessenpoort

Vrijdag 19 april vond de officiële ondertekening plaats voor de levering en installatie van het zonnepark op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle. Het zonnepark wordt gerealiseerd onder regie van Energiewacht Groep. Het park is een initiatief van de Coöperatie Zonneweide Hessenpoort waarin meerdere ondernemers op Hessenpoort participeren.

 

Lees meer


 

Cv-dokters Energiewacht Groep Leeuwarden helpen 150 minimahuishoudens bij energiebesparing 

Afgelopen week werd bij het 150ste huishouden de centrale verwarming waterzijdig ingeregeld. Een prachtig resultaat als gevolg van het plan van aanpak 'Energiebesparing bij minima' van de gemeente Leeuwarden.

 

Lees meer


 

Energiewacht Groep gaat innovatieve samenwerking aan met Intermaris

Intermaris en Energiewacht Groep gaan een samenwerking aan voor het totale onderhoud van centrale verwarming, warmte-terugwinunits en mechanische ventilatie. Dit betekent een hele nieuwe manier van samenwerking. Het zogenaamde All-in-contract.

 

Lees meer


 

Energiewacht Groep breidt werkzaamheden uit in Friesland

Sinds een paar jaar plaatst Energiewacht Groep slimme meters in opdracht van netwerkbedrijven. Vanaf september plaatsen we ook slimme meters in de provincie Friesland vanuit onze nieuwe vestiging in Leeuwarden. 

 

Lees meer