Wooneffect en Energiewacht helpen verduurzamen

Wooneffect helpt woningcorporaties te verduurzamen

Om woningcorporaties te helpen met het verduurzamen van hun woningvoorraad hebben we het nieuwe platform Wooneffect.nl gelanceerd. Wooneffect is een samenwerkingsverband tussen Essent, Energiewacht en nog zeven servicepartners. Door de expertises isolatie, ventilatie, warmte, zonnepanelen en energiemonitoring te combineren met onze service en onderhoudsdiensten, heeft Wooneffect alles in huis om woningcorporaties te helpen bij het verduurzamen van hun woningvoorraad.

 

Stap voor stap met gecombineerde producten en diensten

We werken samen aan duurzame energieoplossingen zodat iedereen groen, comfortabel en betaalbaar kan wonen en werken. En als het om wonen gaat, kunnen we niet om woningcorporaties heen. Zo ontstond het plan voor Wooneffect, waarmee wij samen met Essent en de servicepartners, de grote verduurzamingsopgave van woningcorporaties helpen kleiner en concreter te maken. “Dat doen we stap voor stap met gecombineerde producten en diensten, zegt Alma Krug, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Wooneffect.
 

“Op korte termijn richten wij ons allereerst op isolatie, zonnepanelen en hybride warmtepompen. Oplossingen die sowieso nuttig zijn en relatief goedkoop. En effectief, want huurders zien dit meteen terug in een lagere energierekening”. Lees het artikel ‘5 vragen aan Alma Krug’ voor het volledige verhaal achter Wooneffect.

 

Op Wooneffect.nl leest u concrete oplossingen, zijn praktijk cases te vinden en vertellen experts hun verhaal. Wilt u meer weten over wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op met onze accountmanager Ralf Strijk

 

Terug naar nieuwsoverzicht 

 


Meer nieuws

Zonnige toekomst met verlenging huidige subsidieregeling

Energiewacht tekent contract voor realisatie zonnepark Hessenpoort

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten