Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 290 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 particuliere en zakelijke klanten. Maar we doen méér dan alleen de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten  op het gebied van het hele binnenklimaat. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, isoleren woningen, leveren beveiligingssystemen en verbeteren woningventilatie. Duurzame producten zoals b.v. zonneboilers en zonnepanelen en warmtepompen worden daarbij steeds belangrijker. Heb jij een passie voor mensen & techniek? Dan zijn we voor onze afdeling P&O op zoek naar jou voor de functie van: 


P&O Adviseur

Zwolle, 32 uur 

Wat ga je doen? 

Als P&O Adviseur maak je deel uit van de afdeling P&O. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren, ontwikkelen en implementeren van het personeelsbeleid van Energiewacht Groep.

Daarbij ben je een sparringpartner voor onze leidinggevenden en weet je met jouw parate kennis en ervaring een goed advies uit te brengen en de afdelingen te ontzorgen. Je bent vraagbaak voor leidinggevenden en medewerkers voor personele en arbeidsrechtelijke vraagstukken op het gebied van verzuim, cao, wetgeving, in- en uitstroom van medewerkers. Je hebt als extra aandachtsgebied Arbo-Rie waarvoor je alle ontwikkelingen bijhoudt en vertaald naar het organisatiebeleid. Daarnaast geef je uitvoering aan alle overige werkzaamheden op personeelsgebied. Je bent voornamelijk werkzaam in je eigen regio, maar met enige regelmaat breng je ook een bezoek aan één van onze 6 vestigingen. 


Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een proactieve collega, met  een hands- on werkmentaliteit, zonder dat je de verbinding met het strategisch belang uit het oog verliest. Daarnaast ben je een echte doener die snel kan schakelen en het leuk vindt om operationeel en ‘ad-hoc’ bezig te zijn. Dankzij je efficiënte manier van werken krijg je veel gedaan. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je secuur in het uitvoeren van je werk. Daarnaast heb je een afgeronde Hbo-opleiding richting personeelsmanagement en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Kennis op het gebied van de CAO en sociale wetgeving is een pre. Vanwege onze 6 vestigingen is het hebben van een rijbewijs een vereiste.

Bij voorkeur woonachtig in de regio en bereid om 32 uur over 5 werkdagen te verdelen.

    

Wat hebben wij te bieden?

Werken bij Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische en plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte voor jouw ontwikkeling en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de cao Technisch Installatiebedrijf, aangevuld met onze eigen regeling. Het dienstverband wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar.

 

Meer weten of meteen solliciteren?

Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Petra Groenhout (manager P&O) via 038 770 00 80.

 

Voldoe je aan de functie-eisen en wil je de uitdaging aangaan, dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief voorzien van C.V. via e-mail sollicitatie@energiewacht.nl.

 

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.