Energiewacht Groep meer dan alleen CV-ketels Plus je huis en verlaag uw energieverbruik Vraag meer informatie aan

Energie besparen met Energiewacht Groep

Uw woning staat centraal in uw leven. Een beetje tocht, koude vloer of hoge energierekening kan het comfortabel wonen in de weg zitten. Toch hebben veel bewoners last van één of meer van deze ongemakken. Energiewacht Groep helpt u graag op weg om uw huis comfortabeler en energiezuiniger te maken. Bovendien profiteert u tegenwoordig van aantrekkelijke subsidies bij maatregelen zoals; zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen.

 

 

Flink besparen met de hulp van zonnepanelen van Energiewacht Groep!

Zonnepanelen en zonneboilers zijn erg populair: niet vreemd, aangezien je honderden euro’s kunt besparen op de energiekosten. Bovendien heb je oog voor de toekomst, door te kiezen voor milieubewuste en duurzame energie. Tijdelijk is de aanschaf dankzij de BTW teruggave voor particulieren financieel extra aantrekkelijk.
Daarnaast profiteert u bij Energiewacht Groep van een GRATIS BTW teruggaveservice t.w.v. 149,95 euro.

 

Lees meer over zonnepanelen

 

Kies de slimste combinatie, met een zonneboiler van Energiewacht Groep!

Met een zonneboiler kunt u uw water op een duurzame manier verwarmen met behulp van zonlicht en halveert u de hoeveelheid energie die u normaliter nodig heeft om tapwater te verwarmen. Bovendien is de subsidie van zonneboilers in 2017 verhoogd van 70 naar 90 miljoen! Zonnepanelen + zonneboiler = 100% rendement!

 

Lees meer over zonneboilers

 

Koude voeten zijn verleden tijd met isolatie van Energiewacht Groep

De verwarming hoger zetten helpt niet tegen koude voeten. De vloer blijft kil, hoe warm je het ook stookt. Vloerisolatie helpt daarentegen wel. Gemiddeld voelt de vloer met vloerisolatie 4 graden warmer aan. Bovendien bespaar je zo’n 210 euro per jaar. Naast vloerisolatie, kennen wij ook glas-, dak- en spouwmuurisolatie. De meest rendabele manier om honderden euro’s te besparen is spouwmuurisolatie.

 

Lees meer over isolatie

 

Gas besparen doe je met een warmtepomp

Een warmtepomp zorgt op een milieuvriendelijke manier voor verwarming van je huis en warm water in de douche en keuken. Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en maakt daar een bruikbare temperatuur van. Een hybride warmtepomp werkt samen met je CV-ketel, die bijspringt als het nodig is (bijvoorbeeld als het buiten heel koud is of als je veel warm water gebruikt). Je kunt de warmtepomp aansluiten op een bestaande of nieuwe CV-ketel. De besparing is nog groter in combinatie met een zonneboiler.

 

Lees meer over warmtepompen

 

Welke energiebesparende maatregelen passen het best bij uw situatie?

Energie besparen en uw comfort verhogen kan op verschillende manieren. Denk aan uw eigen stroom opwekken met zonnepanelen, uw woning isoleren of besparen op uw stookkosten met een warmtepomp, nieuwe CV-ketel of een zonneboiler. Maar welke maatregelen passen het beste in uw situatie? Onze productspecialist geeft u graag een gedetailleerd advies. Laat uw gegevens achter en u wordt teruggebeld voor een uitgebreid advies. Daarnaast brengen we u op de hoogte van de huidige subsidies.

 

Naam:*
Postcode:*
Straatnaam:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Uw vraag of opmerking:
Ik wil meer informatie over::*
        

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Coronavirus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht Groep heeft genomen tegen het Coronavirus (COVID-19).

Sluiten