Ontvang de eerste 3 maanden gratis en een gratis CV-ketel check Bekijk hier de voorwaarden

Voorwaarden actie Service en Onderhoud

1) Gratis CV-ketel check t.w.v. € 85,-
2) Indien een klant zich aanmeldt voor een Service- & Onderhoudsabonnement wordt gestreefd binnen twee weken een afspraak in te plannen voor de CV-ketelcheck actie.
3) Voor aanvang van de CV-ketelcheck wordt eerst met de klant besproken welk Service- & Onderhoudsabonnement er wordt afgesloten.
4) De CV-ketelcheck mag in totaal 60 minuten bij de klant in beslag nemen.
5) Tijdens de CV-ketelcheck wordt toestelgericht onderhoud uitgevoerd. De monteur beslist naar aanleiding van de gestelde criteria (van het toestelgerichte onderhoud) welke onderhoudsbeurt er uit wordt gevoerd.
6) Bij open installaties of installaties met zuurstofdoorlatende slang en bedrijfsmatige toepassingen alleen een Comfort abonnement.
Bij een All-in abonnement wordt ook gekeken naar de staat van de randapparatuur. Bij ouderdom of slechte staat hiervan wordt het abonnement omgezet in een Comfort Plus abonnement. Bij een Agpo/Ferroli toestel is alleen een comfort abonnement mogelijk.
7) Indien een CV-ketelcheck langer dan 60 minuten duurt, (bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud) dan wordt het meerdere arbeidsloon in rekening gebracht. Benodigde tijd voor reparaties (buiten het toestelgerichte onderhoud) wordt altijd in rekening gebracht.
8) Eventuele materiaalkosten bij de CV-ketelcheck worden altijd bij de klant in rekening gebracht.
9) Wanneer het toestel niet in onderhoud wordt genomen door Energiewacht Groep (bijvoorbeeld een zeer slechte staat van het toestel) wordt er bij de klant de voorrijkosten in rekening gebracht.
10) Indien de klant aangeeft (voorafgaand, tijdens of na afloop) van de CV-ketelcheck geen Service- & Onderhoudsabonnement te willen afsluiten, dan worden alle arbeidskosten, materiaalkosten en voorrijkosten in rekening gebracht.
11) Ook als u nog geen abonnement heeft afgesloten kunt u door ons een storing laten verhelpen. Wij brengen dan wel voorrijkosten, uurloon en eventuele materiaalkosten in rekening. Sluit u op dat moment een abonnement af, dan betaalt u geen voorrijkosten (met uitzondering van het weekend).
12) Voor de airconditioningssystemen worden wel kosten in rekening gebracht bij de 1e inspectie. Voor dit toestel geldt de gratis 1e inspectiebeurt niet en wordt het volledige arbeidsloon en de materiaalkosten in rekening gebracht.
13) Deze actie is alleen geldig als u kiest voor automatische incasso.

14) Deze actie geldt voor iedereen die zich aanmeldt voor een Service- en Onderhoudsabonnement van de periode van 1 januari tot en met 31 maart 2018.


Eerste 3 maanden gratis

1) Deze actie geldt voor iedereen die zich aanmeldt voor een Service- en Onderhoudsabonnement voor 31 maart 2018.

2) Na deze 3 maanden betaalt u het normale, dan geldende tarief voor uw abonnement.

3) De korting is niet van toepassing op vervanging van onderdelen.

4) De actie is geldig bij het afsluiten van een abonnement op CV-toestellen.

5) Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.


Storing? Wij helpen u binnen 2 uur.

Energiewacht Groep staat voor goede en snelle hulp bij storingen. Wij helpen onze klanten gemiddeld binnen 2 uur. In tijden van absolute topdrukte of in het weekend kan het voorkomen dat wij deze responstijd niet halen. Natuurlijk streven wij er altijd naar om u zo snel mogelijk (binnen 2 uur) te helpen bij een storing.