Ook voor uw MV-systeem of warmteterugwin unit Service en onderhoud van Energiewacht Groep Direct afsluiten

Service en Onderhoud aan uw mechanische ventilatie of warmteterugwinunit

Ventilatiesystemen zorgen voor de verversing van lucht en afvoer van vocht in woningen. Stof dat rondzwerft in een woning vormt de basis voor schimmels en bacteriën en huisstofmijt. De gevolgen hiervan zijn bijvoorbeeld allergieën, luchtwegproblemen, astma en chronische verkoudheid. Het reinigen van de mechanische ventilatiebox of de warmte terugwin unit is dus noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat. Wanneer de luchtkanalen vervuild zijn neemt de capaciteit van het systeem ook snel af. Periodieke reiniging van de kanalen behorend tot ventilatiesystemen is dus van groot belang voor een optimale werking van het systeem.

 

Energiewacht Groep doet méér!
Energiewacht Groep inspecteert, reinigt en onderhoudt niet alleen de ventilatiebox of de warmte terugwin unit eens per 18 maanden, ook worden 1 keer in de 9 jaar de kanalen volledig gereinigd. Bij Energiewacht Groep bestaat het onderhoud uit de volgende cyclus:

 


 

 • Servicebeurt:

Het ventilatiesysteem wordt om de 1,5 jaar visueel gecontroleerd en de mechanische ventilatiebox of warmte terugwin unit wordt gereinigd


 

 • Uitgebreide servicebeurt:

Het ventilatiesysteem wordt eens per 9 jaar compleet gereinigd. Niet alleen de mechanische ventilatiebox of warmte terugwin unit wordt gereinigd, maar ook de kanalen worden van binnen volledig gereinigd

 

Service en Onderhoud abonnementsvormen en tarieven

Hieronder vindt u de tarieven voor de abonnementen voor mechanische ventilatie en warmteterugwinunit:

 

 MV/WTW  Comfort MV*  Comfort WTW*
Periodiek onderhoud
 • .
 • .
Geen arbeidsloon bij periodiek onderhoud
 • .
 • .
Geen voorrijkosten
 • .
 • .
Geen arbeidsloon bij storingen
 • .
 • .
24/7 storingsmelding- en hulp
 • .
 • .

 

Toestelgebonden materiaalkosten tot € 275,-

 

X  

 

Randapparatuur tot € 275,-

 

X  
Abonnementsduur 2 jaar 2 jaar
Tarief per maand € 4,94 € 5,94

* Tarieven alleen in combinatie met een onderhoudsabonnement op een ander toestel.

 

Sluit nu een abonnement af 

Verzeker uzelf van maximaal wooncomfort, minder stookkosten en een optimale veiligheid met het abonnement van Energiewacht Groep. 

Sluit nu het abonnement af dat bij u past en wij nemen contact met u op.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Ja, ik wil een abonnement op mijn:*
  
Heeft u al een abonnement op een ander toestel bij Energiewacht Groep?:*
Soort toestel:*
Hoe oud is uw woning:*
  
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

Alle prijzen zijn inclusief btw

Op het onderhoudsabonnement zijn de voorwaarden van het Comfort abonnement van toepassing
Alleen mogelijk in combinatie met een onderhoudsabonnement op een ander toestel
Wanneer tijdens de servicebeurt blijkt dat er sprake is van achterstallig onderhoud aan het ventilatiesysteem, kan de monteur van Energiewacht Groep eenzijdig vaststellen dat er een ander soort servicebeurt nodig is. Eventuele materiaalkosten worden separaat in rekening gebracht. 

De werkwijze van het abonnement mechanische ventilatie en warmteterugwinunit is aangepast vanaf 1 september 2012. Iedereen met een woning ouder dan 2 jaar dient eenmalig voor het reinigen van de kanalen € 219,- (mechanische ventilatie) of € 299,- (warmteterugwinunit) te betalen. Voor klanten die voor 1 september 2012 een abonnement hebben afgesloten op de mechanische ventilatie of warmteterugwinunit en ook gebruik willen maken van de nieuwe werkwijze, dienen ook eenmalig de reinigingskosten te betalen. Deze klanten krijgen van ons wel een korting van € 25,- euro op deze reinigingskosten. Voor de rest van de looptijd van het abonnement zit het reinigen van de kanalen bij het maandelijkse abonnementsgeld in. Tevens blijft het maandelijkse tarief gelijk.