De slimme thermostaten van Energiewacht Groep Profiteer van gemak en comfort met onze thermostaten Meer informatie

Slimme thermostaat: minder kosten, meer comfort

Een slimme thermostaat van Energiewacht Groep speelt handig in op uw energieverbruik. Zo bespaart u gemiddeld tot wel 22% op uw energiekosten. Thermostaten worden steeds slimmer. Met een slimme thermostaat van Energiewacht Groep bespaart u fors op uw energiekosten. Zo is een besparing tot wel 22% op uw stookkosten haalbaar. Gebruikt u een slimme thermostaat met zoneregeling dan kan dit zelfs oplopen tot wel 37%.  U heeft bij Energiewacht Groep de keuze uit verschillende slimme thermostaten wanneer u een CV-ketel aanschaft.

 

Traditionele thermostaten kunnen al heel veel. Wat een slimme thermostaat beter doet, is automatisch inspelen op uw leefpatroon. Zo schakelt de thermostaat de verwarming bijvoorbeeld uit als er niemand in een ruimte aanwezig is. Dit bespaart direct energiekosten. Ook is een slimme thermostaat op afstand bedienbaar zodat u nooit in een koud huis komt.

 

Nest Learning Thermostat

Remeha eTwist

ATAG
One

Intergas Incomfort Set

 

Hoe werkt een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat dankt zijn naam aan zijn zelflerende vermogen. De thermostaat verzamelt namelijk gegevens over het energieverbruik in uw huishouden en gebruikt die voor het besparen van energie.

 

Een slimme thermostaat:

 

  1. zorgt automatisch voor een warme kamer
  2. schakelt de verwarming uit of lager als er niemand is
  3. zorgt er voor dat uw huis op tijd warm is
  4. onthoudt de temperatuur die u fijn vindt
  5. werkt op praktisch alle CV-ketels
 

Nest Learning Thermostat

De Nest thermostaat is niet zomaar een slimme thermostaat. De Nest thermostaat onthoudt de temperatuur die u prettig vindt en zet zichzelf lager als u weg bent, zodat u geen energie verspilt aan het verwarmen van een leeg huis. Daarnaast is de Nest thermostaat op afstand te bedienen via uw smartphone, tablet of computer. De Nest thermostaat is toepasbaar op praktisch alle CV-ketels.

 

Meer over de Nest thermostaat

 

Remeha eTwist

Met de eTwist en de eTwist app regelt u de temperatuur van uw woning zeer eenvoudig. Snel, gemakkelijk en accuraat, waar u ook bent. Met de eTwist zet Remeha de volgende stap in comfort beleving. De eTwist is toepasbaar op alle Remeha CV-ketels.

 

Meer over de Remehe eTwist

 

ATAG One

De Atag One is een gebruiksvriendelijke slimme thermostaat die het efficiënt verwarmen van uw woning mogelijk maakt, geheel volgens uw wensen! Bediening op afstand is mogelijk via de ATAG One app op een smartphone en tablet. De ATAG One kan worden aangesloten op alle ATAG CV-ketels.

 

Meer over de ATAG One

 

Intergas Incomfort Set

Incomfort Set van Intergas maakt van uw smartphone een slimme thermostaat! Met de Incomfort Set kunt u uw Intergas CV-ketel op afstand bedienen en zeer eenvoudig een weekprogramma instellen. Daarnaast geeft de Incomfort Set inzicht in de prestaties van de ketel. 

 

Meer over de Incomfort Set 

 

Meer weten over slimme thermostaten?

Wilt u graag meer weten over onze slimme thermostaten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Ik wil graag meer informatie over de:*
    
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht