De slimme thermostaten van Energiewacht Profiteer van gemak en comfort met onze thermostaten
Meer informatie

Slimme thermostaat: minder kosten, meer comfort

Een slimme thermostaat van Energiewacht speelt handig in op uw energieverbruik. Zo bespaart u gemiddeld tot wel 22% op uw energiekosten. Thermostaten worden steeds slimmer. Met een slimme thermostaat van Energiewacht bespaart u fors op uw energiekosten. Zo is een besparing tot wel 22% op uw stookkosten haalbaar. Gebruikt u een slimme thermostaat met zoneregeling dan kan dit zelfs oplopen tot wel 37%.  U heeft bij Energiewacht de keuze uit verschillende slimme thermostaten wanneer u een CV-ketel aanschaft.

 

Traditionele thermostaten kunnen al heel veel. Wat een slimme thermostaat beter doet, is automatisch inspelen op uw leefpatroon. Zo schakelt de thermostaat de verwarming bijvoorbeeld uit als er niemand in een ruimte aanwezig is. Dit bespaart direct energiekosten. Ook is een slimme thermostaat op afstand bedienbaar zodat u nooit in een koud huis komt.

 

 

 

Hoe werkt een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat dankt zijn naam aan zijn zelflerende vermogen. De thermostaat verzamelt namelijk gegevens over het energieverbruik in uw huishouden en gebruikt die voor het besparen van energie. Een slimme thermostaat:

 

  1. zorgt automatisch voor een warme kamer
  2. schakelt de verwarming uit of lager als er niemand is
  3. zorgt er voor dat uw huis op tijd warm is
  4. onthoudt de temperatuur die u fijn vindt
  5. werkt op praktisch alle CV-ketels
 

Remeha eTwist

Met de eTwist en de eTwist app regelt u de temperatuur van uw woning zeer eenvoudig. Snel, gemakkelijk en accuraat, waar u ook bent. Met de eTwist zet Remeha de volgende stap in comfort beleving. De eTwist is toepasbaar op alle Remeha CV-ketels.

 

Meer over de Remeha eTwist

 

Honeywell Lyric T6

De Honeywell Lyric T6 is niet zomaar een slimme thermostaat. Op basis van uw locatie weet de Honeywell Lyric T6 wanneer u onderweg bent naar huis en zorgt dat uw huis verwarmd is wanneer u thuis komt. Daarnaast is de Honeywell Lyric T6 op afstand te bedienen via uw smartphone. Deze thermostaat is toepasbaar op praktisch alle OpenTherm CV-ketels.

 

Meer over de Honeywell Lyric T6

 

Meer weten over slimme thermostaten?

Wilt u graag meer weten over onze slimme thermostaten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Ik wil graag meer informatie over de:*
  
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten