Subsidie voor isolatiemaatregelen

Subsidie voor isolatiemaatregelen

Vanaf 2 september 2019 is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor verschillende isolatiemaatregelen als vloer-, spouw- en dakisolatie. Heeft u na 15 augustus minimaal twee isolatiemaatregelen laten uitvoeren aan uw woning, dan kunt u zich aanmelden voor de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner. 

 

 

Wanneer komt u in aanmerking voor de subsidie? 

Bent u eigenaar van de woning en is dit tevens uw hoofdverblijf of wordt dit uw hoofdverblijf na een renovatie? Dan komt u in aanmerking voor de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH). De SEEH voor eigenaar én bewoner loopt tot en met 31 december 2020. U kunt in deze periode uw aanvraag indienen bij het Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

 

Met de rekentool van het RVO kunt u vooraf inschatten hoeveel subsidie u kunt ontvangen. U kunt maximaal € 10.000 per woning aanvragen voor energiebesparende maatregelen. Kiest u voor het zeer energiezuinig maken van uw woning, dan bedraagt de subsidie maximaal € 15.000. 

 

Bekijk de voorwaarden en details op de website van Rijksdienst van Ondernemend Nederland. 

 

Welke isolatiemaatregelen zijn voor u geschikt? 

Wilt u weten welke isolatiemaatregelen geschikt zijn voor uw woning? Dan kunt u een maatwerkadviesrapport laten opstellen door een gecertificeerde energieprestatie adviseur (EPA). Hiervoor kunt u ook de SEEH subsidie voor aanvragen. Het subsidiebedrag voor een maatwerkadviesrapport bedraagt € 150,-. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moet u wel eigenaar én bewoner van de woning zijn. 

 

Bij Energiewacht Groep kunt u terecht voor een Energie Prestatie Advies. Een Energie Prestatie Advies geeft u uitgebreid inzicht in de energieprestatie van uw woning en besparingsmogelijkheden. Onze specialisten zijn volledig gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van EPA's. 

 

Meer weten over isolatie? 

Bij Energiewacht Groep kunt u terecht voor verschillende isolatiemaatregelen. Wilt u weten of uw woning geschikt is voor het isoleren en welke maatregel het meest rendabel is voor uw woning? Onze specialisten komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. 

 

Vraag een adviesgesprek aan 

 

Delen op social media
Anderen bekeken ook
Gasloos wonen, wat houdt dat in en wat betekent het voor mij?
Gasloos wonen, wat houdt dat in en wat betekent het voor mij?

In de media gaat het tegenwoordig vaak over gasloos wonen en duurzame energie. Maar wat betekenen deze begrippen nou precies en wat...

Alles  over de nieuwe regelingen en subsidies van zonnepanelen in 2019
Alles over de nieuwe regelingen en subsidies van zonnepanelen in 2019

Wist u dat de overheid de aanschaf van energiebesparende maatregelen stimuleert? Ook in 2019 zijn er verschillende subsidies en...

Plaats een reactie
Bericht: *
Naam: *
E-mail:

Coronavirus (COVID-19)

Lees meer over de maatregelen die Energiewacht Groep heeft genomen tegen het Coronavirus (COVID-19).

Sluiten