Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 290 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 particuliere en zakelijke klanten. Maar we doen méér dan alleen de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten  op het gebied van het hele binnenklimaat. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, isoleren woningen, leveren beveiligingssystemen en verbeteren woningventilatie. Duurzame producten zoals b.v. zonneboilers en zonnepanelen en warmtepompen worden daarbij steeds belangrijker. Heb jij een passie voor techniek en sales en vind je duurzaamheid belangrijk? Ben je daarnaast ook creatief en innovatief? Dan zijn we voor ons rayon Noord-Holland op zoek naar jou voor de functie van:

 

Technisch Verkoopadviseur Buitendienst

38 uur per week, minimaal een avond per week beschikbaar om te werken
 

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige en zelfstandige baan, ben je verantwoordelijk voor de advisering van onze (potentiële) particuliere klanten over de producten van de Energiewacht Groep op het gebied van verwarmings- en warmwatertoestellen en andere duurzame toepassingen zoals warmtepompen en isolatie, met als doel te komen tot een huur- of koopcontract met de klant. Tevens fungeer je als contactpersoon voor de installateurs uit de regio. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het promoten van onze organisatie en voor het begeleiden van diverse commerciële en after-sales activiteiten. Werken met targets is voor jou een uitdaging!

 

Wie zoeken wij?

Voor de juiste uitoefening van bovengenoemde functie is een MBO opleiding (niveau 3 of 4) op commercieel/technisch gebied, aangevuld met relevante vakgerichte trainingen een vereiste.

Daarnaast heb je minimaal drie jaar commerciële buitendienst ervaring in de installatietechniek en ben je in het bezit van rijbewijs B. Tevens verwachten wij dat je flexibel en communicatief vaardig bent. Je houdt van pionieren in de markt en werkt proactief in het benaderen van nieuwe klanten en het signaleren van projecten.

Ruime kennis en ervaring met het MS Office pakket is een pré.

 

Wat hebben wij te bieden?

Werken bij de Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische en plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte voor jouw ontwikkeling en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, aangevuld met onze eigen regeling. De functie is ambulant, dit houdt in dat je vanuit diverse locaties van Energiewacht Groep werkzaam bent.

 

Meer weten of meteen solliciteren?

Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Petra Groenhout (manager P&O) via 038 770 00 80.

Voldoe je aan de functie-eisen en wil je de uitdaging aangaan, dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief voorzien van C.V. via e-mail sollicitatie@energiewacht.nl.

 

Energiewacht Groep hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en identiteitsbewijs te zien krijgen. Daarnaast vragen we een VOG wanneer je voor ons komt werken.

 

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.