Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 290 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 particuliere en zakelijke klanten. Maar we doen méér dan alleen de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten  op het gebied van het hele binnenklimaat. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, isoleren woningen, leveren beveiligingssystemen en verbeteren woningventilatie. Duurzame producten zoals b.v. zonneboilers en zonnepanelen en warmtepompen worden daarbij steeds belangrijker. Heb jij een passie voor techniek en sales en vind je duurzaamheid belangrijk? Ben je daarnaast ook creatief en innovatief? Dan zijn we voor onze binnendienst op zoek naar jou voor de functie van:
 

Verkoopmedewerker Binnendienst

38 uur per week, flexibele werktijden op basis van verschoven uren

Een en ander in overleg nader te bepalen.
 

 

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige, commerciële binnendienstfunctie (incidenteel is buitendienst mogelijk) op onze vestiging Zwolle, ben je verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van verwarming- en warmwatertoestellen en zonnepanelen voor de particuliere markt. Je hebt dagelijks telefonisch contact met onze (potentiële) klanten en adviseert over de producten van de Energiewacht Groep met als doel te komen tot een huur- of koopcontract met de klant. Je werkt online offertes uit, beantwoordt alle voorkomende vragen en draagt zorg voor een adequate opvolging van de uitgebrachte offertes of gegunde opdrachten. Werken met targets is voor jou een uitdaging!

 

Wie zoeken wij?

Voor de juiste uitoefening van bovengenoemde functie is een MBO opleiding (niveau 3 of 4) op commercieel gebied een vereiste. Daarnaast heb je enkele jaren commerciële binnendienst of callcenter ervaring en affiniteit met de installatietechniek en beschik je over rijbewijs B.

Je bent communicatief zowel schriftelijk als mondeling zeer sterk, een doorzetter, klant- en resultaatgericht en je hebt een goede telefoonstem. Tevens houd je van pionieren in de markt en ben je proactief in het benaderen van nieuwe klanten en het signaleren van kansen. Ruime kennis en ervaring met het MS Office pakket is een pré.

 

Wat hebben wij te bieden?

Werken bij de Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische en plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte voor jouw ontwikkeling en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, aangevuld met onze eigen regeling.

 

Meer weten of meteen solliciteren?

Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Petra Groenhout (manager P&O) via 038 770 00 80.

Voldoe je aan de functie-eisen en wil je de uitdaging aangaan, dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief voorzien van C.V. via e-mail sollicitatie@energiewacht.nl.

 

Energiewacht Groep hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en identiteitsbewijs te zien krijgen.

 

Informatie voor bureaus

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd. 

 

Trefwoorden: Verkoper, Telefonische verkoop, Verkoop Adviseur, Techniek, Installatie Techniek, Verkoopbinnendienst