Veilig wonen met Energiewacht Groep Veiligheidskeuring aanvragen

Een gerust gevoel met een veiligheidskeuring voor uw gas en elektra

Veiligheid voorop. De tijd dat in elk huis alleen een koelkast en een kookstel stonden is al lang voorbij. Toch voldoen de elektrische installaties in een groot aantal woningen niet aan de huidige standaarden. En ook de gasinstallatie kan een lek of ander gevaarlijk gebrek vertonen. Mogelijk bestaat ergens bij u in huis dus direct gevaar voor overbelasting, ontploffing of brandgevaar. Door een veiligheidskeuring uit te laten voeren vermijdt u deze risico's en voorkomt u ongelukken.

 

Komt uw woning in aanmerking?

Wat zijn de tarieven?

Meer informatie aanvragen?

De zekerheid van een grondige veiligheidskeuring

U kunt de veiligheidskeuring zien als een periodieke APK, maar dan voor uw gas- en elektrische installatie. Uw gasinstallatie en elektra krijgen een grondige controlebeurt. Onveilige situaties en mogelijke verbeteringen neemt onze veiligheidscontroleur met u door. En bij acuut gevaar overlegt hij direct met u over een passende oplossing. Na afloop krijgt u een keuringsrapport met alle bevindingen.

 

Welke woningen komen in aanmerking voor een veiligheidskeuring?

Alle woningen komen in aanmerking voor een veiligheidskeuring, zowel oud als nieuw. Om er zeker van te zijn dat uw installatie goed werkt is het verstandig uw woning minimaal 1 keer per 5 jaar te laten controleren. De veiligheidskeuring neemt 1 tot 1,5 uur in beslag en geeft u een goed inzicht in de conditie van uw elektrische en gasinstallaties. Het is ook ideaal als u bijvoorbeeld op het punt staat een andere woning te betrekken. Dat kan om een ouder huis gaan, maar ook in een nieuwere woning kan uiteraard sprake zijn van onveilige situaties, dus ook dan is een veiligheidskeuring aan te raden.

 

Tarieven veiligheidskeuring

Energiewacht Groep heeft zeer voordelige tarieven voor de veiligheidskeuring.
Al vanaf slechts € 135,- keuren wij uw gehele woning en ontvangt u van ons een compleet veiligheidsrapport. Neem dus geen risico en maak direct een afspraak!

 

Vraag een veiligheidskeuring aan

 

Meer weten over veiligheidskeuringen?

Wilt u meer weten over veiligheidskeuringen via Energiewacht Groep of direct een afspraak maken met één van onze veiligheidscontroleurs, laat dan uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht