Veilig wonen met Energiewacht Groep Vraag nu de gratis veiligheidsscan aan!

Veiligheidsscan van Energiewacht Groep, voor een gerust gevoel

Een veilige woning heeft u zelf in de hand. Met een veiligheidsscan van Energiewacht Groep kent u de risico's en weet u welke

maatregelen nodig zijn. Een doorgebrande adapter die brand veroorzaakt, een slippartij in de badkamer of een inbreker die zijn kans grijpt: het kan iedereen overkomen. Jaarlijks vinden er zo'n 35.000 ongelukken binnenshuis plaats en wordt er meer dan 90.000 keer ingebroken.

Risico's horen bij het leven en het is de kunst ze tot een minimum te beperken. Energiewacht Groep helpt u daarbij.

 

Nu Media Markt-bon of extra korting

Energiewacht Groep biedt verschillende oplossingen voor het veiliger maken van uw huis. Kiest u na de quickscan voor een van onze veiligheidssystemen? Dan ontvangt u een Media Markt-bon ter waarde van €150,- of een aantrekkelijke korting van € 99,-. 
 

Vraag direct aan

Veiligheidsscan brengt veiligheidsrisico’s woning in kaart

Met een gratis veiligheidsscan van Energiewacht Groep krijgt u een duidelijk beeld van de veiligheidsrisico's in en om uw woning. Een specialist inventariseert talloze punten op het gebied van brand, inbraak, medische hulp en lekkage. U ontdekt precies hoe veilig uw huis is en krijgt praktische tips over het verbeteren van uw veiligheidssituatie.

 

 

Vraag de veiligheidsscan gratis aan!

Het veiliger maken van uw woning begint met een goed beeld van de huidige risico’s. Energiewacht Groep brengt ze in kaart en beoordeelt ze tijdens een gratis veiligheidsscan. Een ervaren deskundige kijkt onder andere naar deze punten:
 

  •       Inbraak en overval
  •       Brandveiligheid
  •       Medische hulp
  •       Lekkage

 

Vraag direct aan

 

Brandveiligheid

Een doorgebrande adapter, kortsluiting of een smeulende sigaret: brandgevaar ligt altijd op de loer. De gevolgen kunnen enorm zijn. Denk maar aan het verlies van waardevolle bezittingen, brandwonden en zelfs dodelijke slachtoffers.

Tijdens de Veiligheidsscan inventariseert een expert de risico's op brandgevaar. U krijgt direct advies over het verbeteren van de brandveiligheid in uw woning.

 

Inbraak en overval

Een inbraak of een overval, je moet er niet aan denken. Vaak wordt kwaadwillenden geen strobreed in de weg gelegd, terwijl met enkele simpele ingrepen veel leed voorkomen kan worden. Een inbraak of overval heeft een enorme impact. Uw bezittingen ziet u zelden terug en wat blijft is een gevoel van onveiligheid.

Met de Veiligheidsscan van Energiewacht Groep voorkomt u een inbraak of overval. Onze expert weet hoe inbrekers denken en beoordeelt de zwakke plekken in uw woning. Ook geeft hij direct praktisch advies om ze aan te pakken. Zo geeft u inbrekers geen kans. 

 

Medische hulp

Met de waterdichte hulpknop van Energiewacht Groep roept u hulp in op het moment dat u bijvoorbeeld gevallen bent of onwel wordt. Een druk op de knop is voldoende om de alarmcentrale in actie te laten komen. De hulpknop is uiteraard ook heel handig als er sprake is van andere bedreigende situaties.

 

Lekkage

Het zal u maar gebeuren. U bent een lang weekend of een weekje weg en er ontstaat lekkage. Bij terugkomst staat uw woning blank en is de schade enorm. De gevolgen van lekkage kunnen groot zijn. Helemaal als het optreedt op een hoger gelegen etage, bijvoorbeeld in de badkamer. Het water lekt door de vloer en veroorzaakt grote materiële en financiële schade, die een verzekeraar maar deels vergoedt. 

Laat uw woning controleren op mogelijke lekkages en voorkom ongelukken, met de veiligheidsscan van Energiewacht Groep. Een expert beoordeelt uw leidingwerk en kranen en biedt praktische oplossingen, zoals een waterlekkagemelder.  

De waterlekkagemelder van Energiewacht Groep waarschuwt onze alarmcentrale bij incidenten. Wij stellen vervolgens uw contact op de hoogte, zodat hij of zij direct actie kan ondernemen, om meer schade te voorkomen.

 

Meer informatie of gratis veiligheidsscan aanvragen?

Wilt u meer informatie over de veiligheidsscan van Energiewacht Groep of een gratis veiligheidsscan aanvragen?

Vul dan uw gegevens in en wij nemen contact met u op! 


Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht