Een gezond woonklimaat met WTW-onderhoud van Energiewacht Groep Alles geregeld! Direct afsluiten

Het woning ventilatie abonnement voor WTW-unit

Een WTW installatie is een zogenoemd gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Naast de afzuiging van lucht uit de keuken, het toilet en de badkamer zorgt dit systeem er ook voor dat er verse lucht in de woning wordt geblazen door toevoerventielen in de woonkamer en de slaapkamers. De buitenlucht wordt eerst gefilterd en voorverwarmd voordat deze in de woning wordt geblazen. U bent dus altijd verzekerd van schone lucht!

 

Tarieven woningventilatie abonnement

Neem geen onnodig risico! Energiewacht Groep biedt u professionele Service- en Onderhoudsabonnementen aan. Zo weet  u vooraf precies waar u aan toe bent en loopt u geen onnodig risico. De tarieven zijn als volgt opgebouwd.

 

  Comfort abonnement* Ventilatie systeem 2 jaar en jonger Ventilatie systeem 2 jaar en ouder
Periodiek onderhoud V V
Geen arbeidsloon bij periodiek onderhoud V V
Geen voorrijkosten V V
Geen arbeidsloon bij storingen V V
Storingsmelding 24 uur per dag, 7 dagen p/w V V
Storingsafhandeling 7 dagen p/w V V
Controle servicebeurt V                   X
Uitgebreide servicebeurt X € 269,- (eenmalig)
Contractduur 2 jaar 2 jaar
Tarief € 5,77 per maand € 5,77 per maand


* Alleen mogelijk in combinatie met een onderhoudsabonnement op een ander toestel

 

 

 

Sluit nu een abonnement af

Verzeker uzelf van een gezond binnenklimaat met het WTW-abonnement van Energiewacht Groep.

Sluit nu het abonnement af dat bij u past en wij nemen contact met u op. 

 

* Wanneer tijdens de servicebeurt blijkt dat er sprake is van achterstallig onderhoud aan het ventilatiesysteem, kan de monteur van Energiewacht Groep eenzijdig vaststellen dat er een ander soort servicebeurt nodig is. Eventuele materiaalkosten worden separaat in rekening gebracht.

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Ja, ik wil een abonnement op mijn:*
  
Heeft u al een abonnement op een ander toestel bij Energiewacht Groep?:*
Soort toestel:*
Hoe oud is uw woning:*
  
Opmerkingen:

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

Alle prijzen zijn inclusief btw

Op het onderhoudsabonnement zijn de voorwaarden van het Comfort abonnement van toepassing
Alleen mogelijk in combinatie met een onderhoudsabonnement op een ander toestel
Wanneer tijdens de servicebeurt blijkt dat er sprake is van achterstallig onderhoud aan het ventilatiesysteem, kan de monteur van Energiewacht Groep eenzijdig vaststellen dat er een ander soort servicebeurt nodig is. Eventuele materiaalkosten worden separaat in rekening gebracht. 

De werkwijze van het abonnement mechanische ventilatie en WTW-unit is aangepast vanaf 1 september 2012. Iedereen met een woning ouder dan 2 jaar dient eenmalig voor het reinigen van de kanalen € 199,- (mechanische ventilatie) of € 269,- (WTW-unit) te betalen. Voor klanten die voor 1 september 2012 een abonnement hebben afgesloten op de mechanische ventilatie of WTW-unit en ook gebruik willen maken van de nieuwe werkwijze, dienen ook eenmalig de reinigingskosten te betalen. Deze klanten krijgen van ons wel een korting van € 25,- euro op deze reinigingskosten. Voor de rest van de looptijd van het abonnement zit het reinigen van de kanalen bij het maandelijkse abonnementsgeld in. Tevens blijft het maandelijkse tarief gelijk.