Verbeter uw binnenklimaat en bespaar Met een warmtepomp van Energiewacht Groep

Wat is een warmtepomp?

Een warmtepomp is een slimme modulerende pomp die samenwerkt met uw (bestaande) HR-ketel of stadsverwarming. De warmtepomp verwarmt uw woning in de winter en zorgt voor verkoeling in de zomer. De warmtepomp gebruikt warmte uit de buitenlucht en zet deze om in bruikbare warmte voor de woning. Daarvoor maakt het apparaat gebruik van een buiten- en een binnenunit. De buitenunit onttrekt de warmte uit de lucht. De warmtepomp voegt de energie vervolgens toe aan het water van het centraal verwarmingssysteem. 

Subsidie tot € 1.800,-!

Tot 2021 is er subsidie beschikbaar voor volledig elektrische of hybride warmtepompen. De hoogte van deze subsidie is afhankelijk van het soort apparaat en het vermogen. In 2017 loopt de subsidie voor een hybride warmtepomp op buitenlucht op tot € 1.800,-! Met deze subsidie wordt duurzame verwarming nog aantrekkelijker!

 

Warmtepomp ook geschikt voor koeling

Het is prettig om uw woning in de zomer te koelen. Ook dit kan met de warmtepomp van Energiewacht Groep.

Het apparaat verlaagt de temperatuur in uw woning met een minimum aan energie. Door het plaatsen van

ventilatorconvectoren met een condensafvoer of het gebruik van vloerverwarming benut u de

koelcapaciteit van de warmtepomp nog meer.

Tip van Jeroen

“Wist u dat een warmtepomp het water verwarmt tot maximaal 45°C. Een gemiddelde Nederlandse woning heeft circa 9,0 kW aan warmte nodig. De warmtepomp genereert met 4,5 kW in een Nederlands klimaat tot 62% van de warmtebehoefte.”

 

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

De warmtepomp van Energiewacht Groep bestaat uit een binnen- en buitenunit. Onze monteur plaatst de kleine binnenunit naast uw HR-ketel, of bij de aansluiting van de stadsverwarming. De hoogrendement buitenunit plaatst hij op maximaal 20 meter van de binnenunit. 

Een grondgekoppelde bron is niet nodig. Uw warmtepomp is in één dag geïnstalleerd en is geschikt voor vrijwel elke woning. 

 

 

Onderhoud aan uw warmtepomp

Schaft u voordelig een warmtepomp aan bij Energiewacht Groep? Sluit dan meteen een Service- en Onderhoudsabonnement af. Voor een vast, laag maandbedrag controleren onze monteurs uw pomp regelmatig en voeren ze preventief onderhoud uit. 

 

Vraag direct aan

 

Wilt u meer informatie over een warmtepomp?

Bij Energiewacht Groep snappen wij dat u een warmtepomp niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze.

Laat uw gegevens achter en u ontvangt meer informatie over onze warmtepomp.

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:
Op de hoogte:
  
* Deze velden zijn verplicht