Een warmtepomp van Energiewacht Verbetert het binnenklimaat en bespaart
Meer informatie

Verwarm uw huis op een duurzame manier

Wilt u op een duurzame manier uw woning en tapwater verwarmen, dan is een warmtepomp een goede optie. Er zijn verschillende soorten warmtepompen, waarbij de bron van de warmte verschilt. De energie kan gehaald worden uit de bodem, de buitenlucht of ventilatielucht. Bij Energiewacht plaatsen we vooral lucht-water hybride warmtepompen die hun energie uit de buitenlucht halen. Een hybride lucht-water warmtepomp is een slimme modulerende pomp, die samenwerkt met een CV-ketel of stadsverwarming. 

 

Is uw woning geschikt?

Warmtepomp onderhoud nodig?

Meer informatie nodig?

 

Een stap dichterbij gasloos wonen 

Helemaal gasloos wonen vergt grote investeringen. Een geschikte tussenstap naar minder gasverbruik is een CV-ketel in combinatie met een hybride warmtepomp. De hybride warmtepomp bestaat uit een binnen- en buitenunit en is bij uitstek geschikt voor het duurzamer maken van bestaande woningen. De buitenunit onttrekt de warmte uit de lucht en verwarmt vervolgens het water van het centraal verwarmingssysteem. In Nederland is de capaciteit van de warmtepomp een groot deel van het jaar voldoende voor verwarming van de woning. Als het buiten kouden is dan 5 graden Celsius kan de CV-ketel bijspringen om de woning te verwarmen. 

 

Wilt u liever helemaal van het gas af? Dan is een all electric warmtepomp een goede optie. Een all electric warmtepomp werkt volledig op elektriciteit en verwarmt het water zonder gebruik te maken van aardgas. 

 

Ons aanbod 

Bekijk hier ons aanbod in hybride warmtepompen. Energiewacht biedt (hybride) warmtepompen aan met verschillende energiebronnen. De energie kan afkomstig zijn uit de bodem, buitenlucht of ventilatielucht. 

 

Techneco Elga

Techneco Elga

Hybride lucht-water

warmtepomp

 

De Technego Elga werkt samen met uw huidige CV-ketel en haalt de warmte uit de buitenlucht. Gemiddeld kunt u zo'n 50% besparen op uw gasverbruik met de Technego Elga.

 

Daikin Altherma

Daikin Altherma

Hybride warmtepomp met 

CV-ketel

 

De Daikin Altherma is een warmtepomp en CV-ketel in één. Gemiddeld bespaart u 55% op uw gasverbruik en heeft u minder ruimte nodig, omdat er geen losse CV-ketel nodig is. 

 

Inventum

Inventum Spaarpomp

Hybride ventilatielucht warmtepomp

 

De Inventum Spaarpomp werkt samen met de CV-ketel en haalt de warmte uit de ventilatielucht. Gemiddeld bespaart u zo'n 35% op uw gasverbruik. Verder is er ook geen buitenunit nodig.

 

 

Warmtepomp brochure

Wij begrijpen dat het aanschaffen van een warmtepomp een grote stap is. Daarom hebben wij een brochure gemaakt met alle informatie zodat u rustig alles kunt doornemen. 

 

Vraag brochure aan

Subsidies 

Tot 2021 is er een landelijke subsidie beschikbaar voor volledig elektrische of hybride lucht-water warmtepompen. De hoogte van deze subsidie is afhankelijk van het soort apparaat en het vermogen. Op dit moment loopt de subsidie voor een hybride warmtepomp op buitenlucht op tot € 1.700,-. Met de subsidie wordt duurzame verwarming nog aantrekkelijker. Daarbovenop zijn vaak ook provinciale en lokale subsidies mogelijk. Wilt u weten welke subsidies er beschikbaar zijn in uw regio? Doe de energiesubsidiecheck van Milieu Centraal en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Meer informatie over een warmtepomp? 

In onze blog over warmtepompen kunt u meer lezen over de soorten warmtepompen, werking, kosten en subsidies. 

Bij Energiewacht snappen wij dat u een warmtepomp niet zomaar aanschaft. Wij helpen u daarom graag bij uw keuze.

Laat uw gegevens achter en u ontvangt meer informatie over onze warmtepomp.

 

Naam:*
Postcode:*
Huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Opmerkingen:

Energiewacht verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten