Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Energiewacht Groep

Energiewacht Groep heeft 6 vestigingen in Amersfoort, Deventer, Leeuwarden, Steenwijk, Zwaagdijk en Zwolle. In totaal werken er meer dan 280 medewerkers bij Energiewacht Groep, waarvan ruim 180 medewerkers als monteur werkzaam zijn. Wij zijn een dynamische organisatie met een open bedrijfscultuur, waarin wij op een professionele en collegiale manier met elkaar samenwerken. Onze doelstelling voor de komende jaren is om onze dienstverlening verder uit te bouwen en hierbij zoveel mogelijk gebruik maken van de kennis en kunde van onze eigen medewerkers. Kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij daarom belangrijk en dit wordt dan ook nadrukkelijk gestimuleerd.

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

 

Team Coördinator


Installatiemonteurs alle regio's

 

Allround Servicemonteur CV-installaties (Deventer, Zwaagdijk, Leeuwarden en Steenwijk

 

 

Zijn er op dit moment geen openstaande vacatures of staat de vacature waar jij naar op zoek bent niet op onze site, maar ben je wel geïnteresseerd in een functie bij Energiewacht Groep? Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede gemotiveerde kandidaten. Stuur dan een open sollicitatie. Ook zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde studenten voor een afstudeerstage

Door te reageren ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens door Energiewacht Groep. Klik hier voor meer informatie.

 

Energiewacht Groep en Essent zoeken 1.500 monteurs voor het verduurzamen van woningen en gebouwen

De verschillende servicebedrijven, waaronder Energiewacht Groep van Essent zien een sterke vraag naar (aanvullende) isolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Door de grote vraag hebben wij in de aankomende drie jaar zeker 1.500 vakmensen nodig. Door de invulling van het klimaatakkoord zal er een nog grotere vraag zijn naar maatregelen op het gebied van verduurzaming. Om voor voldoende personeel te zorgen bij de servicebedrijven, start Essent een wervingscampagne voor monteurs. 

 

Wij merken dat er steeds meer klanten kiezen voor het verduurzamen van hun woning door te kiezen voor zonnepanelen, aanvullende (isolerende) maatregelen of warmtepompen. Dit wordt bevestigd door het onderzoeksbureau GFK. Uit het onderzoek van GFK blijkt dat in 2018 140.000 huishoudens kozen voor zonnepanelen, bijna 600.000 huishoudens voor (aanvullende) isolerende maatregelen en 66.000 huishoudens voor een warmte pomp. Daarnaast overwegen honderdduizenden huishoudens om een van de bovengenoemde producten aan te schaffen. 

 

Samen met Essent willen wij bijdragen aan het behalen van die klimaatdoelstellingen door onze klanten te helpen hun CO2 uitstoot per 2025 met 20% terug te brengen. En daar hebben wij vakmensen voor nodig.

 

Het totale bericht kunt u hier lezen.