Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Energiewacht 

Energiewacht Groep bundelt de krachten met Energiewacht en Geas Energiewacht – alle drie bekende service-organisaties van Essent in Noord-Oost Nederland. Daardoor groeien we naar een sterke, op verduurzaming gerichte multi-services onderneming, met de ambitie om marktleider te worden van Noord-Oost Nederland. Onze professionele en specialistisch opgeleide medewerkers helpen consumenten, zakelijke markt en overheid bij hun energietransitie. Dit doen wij door het aanbieden van en adviseren over energiebesparende en duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, verwarming en service & onderhoud. Kortom, wij voorzien in een totaalpakket aan energieoplossingen uitgevoerd door een top team aan medewerkers!

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

 

ICT Support- en Helpdeskmedewerker (Zwolle, Assen of Enschede)

 

Installatiemonteur (Deventer)

 

Installatiemonteur (Hoevelaken)

 

Servicemonteur (Leeuwarden)

 

Servicemonteur (Deventer)

 

Servicemonteur (Hoevelaken)

 

Duurzaam adviseur online (Zwolle)

 

Medewerker Operationele Inkoop (Assen of Zwolle)

 

Vestigingsleider Service en Onderhoud (Almelo)

 

Medewerker Commerciële Binnendienst (Zwolle)

 

Werkvoorbereider / Calculator (Assen of Zwolle)

 

ICT Business Architect (Zwolle, Assen of Enschede)

 

Teamleider Verkoop B2C (Enschede of Zwolle)

 

Installatiemonteurs (Zwolle en Zwaagdijk)

 

Servicetechnicus Utiliteit (Regio Noord Nederland)

 

Zijn er op dit moment geen openstaande vacatures of staat de vacature waar jij naar op zoek bent niet op onze site, maar ben je wel geïnteresseerd in een functie bij Energiewacht Groep? Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede gemotiveerde kandidaten. Stuur dan een open sollicitatie. Ook zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde studenten voor een afstudeerstage

Door te reageren ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens door Energiewacht Groep. Klik hier voor meer informatie.