Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Energiewacht Groep

Energiewacht Groep heeft 6 vestigingen in Amersfoort, Deventer, Leeuwarden, Steenwijk, Zwaagdijk en Zwolle. In totaal werken er meer dan 280 medewerkers bij Energiewacht Groep, waarvan ruim 180 medewerkers als monteur werkzaam zijn. Wij zijn een dynamische organisatie met een open bedrijfscultuur, waarin wij op een professionele en collegiale manier met elkaar samenwerken. Onze doelstelling voor de komende jaren is om onze dienstverlening verder uit te bouwen en hierbij zoveel mogelijk gebruik maken van de kennis en kunde van onze eigen medewerkers. Kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij daarom belangrijk en dit wordt dan ook nadrukkelijk gestimuleerd.

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

 

Technisch Verkoopmedewerker Binnendienst Zonnepanelen


Installatiemonteurs alle regio's
 

Werkvoorbereider alle regio's

 

Werkverantwoordelijke Elektra & Gas

 

Contractbeheerder

 


Hoofd Verkoop
 

 

Zijn er op dit moment geen openstaande vacatures of staat de vacature waar jij naar op zoek bent niet op onze site, maar ben je wel geïnteresseerd in een functie bij Energiewacht Groep? Wij zijn altijd geïnteresseerd in goede gemotiveerde kandidaten. Stuur dan een open sollicitatie. Ook zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde studenten voor een afstudeerstage

Door te reageren ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens door Energiewacht Groep. Klik hier voor meer informatie.