Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe allround servicemonteur? Bekijk de vacature

Voor onze vestigingen in Zwaagdijk, Zwolle, Deventer en Steenwijk zijn wij op zoek naar:
 

Allround Servicemonteurs CV-installaties

Functieprofiel
Als servicemonteur voer je zelfstandig onderhoud uit aan CV-ketels. Zodra een melding binnenkomt rijd je naar de klant. Je onderzoekt de storing, legt het probleem helder aan de klant uit en repareert de installaties snel en vakkundig. Omdat voorkomen altijd beter dan genezen is, voer je bovendien inspecties en onderhoud uit. Met behulp van meet- en regelinstrumenten stel je de apparatuur af.
Denk jij dat de installatie moet worden vervangen? Dan licht je de klant voor over de mogelijkheden en koppel je jouw bevindingen terug naar de commerciële afdeling. Tevens zorg je ervoor dat de administratie altijd op orde is. Daarnaast draai je mee in onze 24-uurs storingsdienst.
 
Wie zoeken wij?
Je bent een ervaren, klantgerichte servicemonteur met passie voor installatietechniek. Je kent CV-ketels van binnen en van buiten en houdt de ontwikkelingen op je vakgebied goed bij. Je vindt het leuk om 'van klus naar klus' te rijden en hebt er geen problemen mee om buiten kantoortijd in actie te komen. Storingen hebben ook geen negen tot vijf mentaliteit! Zelfstandig, klantgericht, ordelijk en initiatiefrijk zijn eigenschappen die je goed beschrijven.
 
Verder beschik je over een relevant MTS diploma. Heb je minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.  En heb je aanvullende vakgerichte opleidingen afgerond zoals OMI, SEMI of SEMV. Daarnaast beschik je over het diploma VCA 1 en je bent in het bezit van een rijbewijs. 
 
Wat hebben wij te bieden?
Werken bij de Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische en plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. We bieden ruimte voor jouw ontwikkeling en ondersteunen dat met diverse opleidingstrajecten. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, aangevuld met onze eigen regelingen (zoals bedrijfsauto, werkkleding en een collectieve ziektekostenverzekering). 
 
Meer weten of meteen solliciteren?
Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Petra Groenhout (manager P&O) 
via 038 770 00 80. 
 
Voldoe je aan de functie-eisen en wil je de uitdaging aangaan, dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief voorzien van C.V. via e-mail sollicitatie@energiewacht.nl

 

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld