Werken bij Energiewacht Groep Word jij een van onze nieuwe allround servicemonteurs?
Solliciteer direct!

Wil jij dichtbij huis als allround servicemonteur aan CV-ketels werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestigingen in Deventer, Zwaagdijk, Leeuwarden én Steenwijk zijn wij op zoek naar:

 

Allround Servicemonteurs CV-installaties

 

Wie zoeken wij?

Ervaren, klantgerichte servicemonteurs met passie voor installatietechniek. Als servicemonteur van Energiewacht Groep ken je CV-ketels van binnen en van buiten en volg je de ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet. Je vindt het leuk om ‘van klus naar klus’ te rijden en hebt er geen problemen mee om af en toe buiten kantoortijd in actie te komen.
 

Dit verwachten wij Dit verwachten wij

 • Onderhoud van CV-ketels en andere verwarmingstoestellen
 • Adviserende rol met oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit
 • Klantvriendelijke houding
 • Het oplossen van storingen
 • Meedraaien in de 24-uurs storingsdienst

 

Wat breng je mee? Wat breng je mee?

 • Een relevant MTS diploma en VCA 1 diploma
 • Aanvullende vakgerichte opleidingen afgerond (zoals OMI, SEMI of SEMV)
 • Drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Een rijbewijs B

 

 

Dit is wat wij bieden

Werken bij Energiewacht Groep betekent dat je terechtkomt in een dynamische, plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s. We geven je de ruimte om te ontwikkelen door diverse opleidingstrajecten te ondersteunen.

 

Daarnaast mag je van ons het volgende verwachten:

 

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, geregeld in de CAO Metaal en Techniek
 • Aantrekkelijk secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, etc.
 • Beschikking over een eigen bedrijfsauto en werkkleding
 • Een marktconform salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring
 • Een zelfstandige werkplek in een plezierige en nuchtere organisatie
 

Solliciteren wanneer het jou uitkomt

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, maar op dit moment niet in de gelegenheid om je CV en motivatie op te sturen? Omdat je deze pagina bijvoorbeeld op je mobiele telefoon bekijkt of hem gewoon nog eens extra goed door wilt lezen? Dat snappen we! Vul hieronder je e-mailadres in en we sturen de link van deze vacature naar je mailbox!

 

E-mailadres:*

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

 

Hier ga je werken

Je gaat vanuit een vast team zelfstandig werken bij één van onze servicedepots bij jou in de buurt. Dit kan in Zwaagdijk, Amersfoort, Steenwijk of Leeuwarden zijn. Dankzij een geautomatiseerd planningssysteem worden onderhoud- en storingsmeldingen bij ons zo efficiënt mogelijk gepland. Hierbij wordt er rekening gehouden met de autovoorraad en jouw locatie, maar ook met jouw kennis en kunde. De storingsdienst, buiten de reguliere werktijden, is onderdeel van jouw functie als Allround Servicemonteur.

 

Ons hoofdkantoor van Energiewacht Groep gevestigd in Zwolle. We zijn al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 280 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 particuliere en zakelijke klanten.

 

 

Meer weten of direct solliciteren?
 

Voldoe je aan de functie-eisen en wil je de uitdaging aangaan, dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief voorzien van C.V. via e-mail sollicitatie@energiewacht.nlJe kunt ook je motivatie en CV via onderstaand formulier uploaden en versturen.

 

Naam:
Achternaam:
E-mailadres:
Upload motivatiebrief:*
CV:*

Energiewacht Groep verwerkt uw gegevens om uw aanvraag te verwerken. Ook verwerken we uw gegevens om u te informeren over onze dienstverlening. Meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens en de mogelijkheid om u hiervoor af te melden vindt u in ons privacy statement.

Actiemails:
 
Nieuwsbrief:
 
* Deze velden zijn verplicht

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 
Gegevensverwerking op acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Door te reageren gaat je akoord met ons privacystatement. Bekijk hier ons privacystatement.