Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe collega?

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht BV is een bundeling van krachten van Energiewacht in Zwolle, Energiewacht NV in Assen en Geas Energiewacht in Enschede. Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.

 

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze snel rijdende trein van ons nieuwe integratiebedrijf?

 

Bij Energiewacht binnen de cirkel Amersfoort / Apeldoorn en Zwolle is een vacature ontstaan voor een:

EPA-W Adviseur

 

Zoek jij een zelfstandige baan waarin je opgeleid kan worden?  Wil jij werken als adviseur op het gebied van duurzaamheid?

 

Werkzaamheden 

Om een energielabel van een woning te bepalen doorloop je een aantal stappen. Je bereidt je project eerst goed voor, je kijkt welke informatie van te voren aanwezig is, zoals bouwkundig tekenwerk, waar al veel informatie uitgehaald kan worden. Vervolgens bezoek je het project om de woningen te inspecteren volgens de EPA-W methodiek en noteert de gegevens in de opname App. In de woning kijk je of vloeren, gevels, gevelopeningen en daken geïsoleerd zijn. Ook kijk je welke installaties aanwezig zijn, zoals ventilatie, Cv-installatie, zonnepanelen e.d. Je meet de oppervlakten die nog niet van tekenwerk bekend zijn en maakt foto’s voor het woningdossier. Thuis of op het kantoor worden de opnamegegevens verwerkt in de projectmap en de woninggegevens worden ingevoerd in Vabi Assets Energie, zodat er een energielabel gemaakt kan worden.

In een gemiddelde week ben je drie dagen buiten om inspecties te doen en werk je twee dagen op kantoor/thuis om de gegevens te verwerken in de software Vabi Assets Energie.

 

Het kantoor is gevestigd in Zwolle en je werkgebied is de cirkel Amersfoort / Apeldoorn en Zwolle. Door het reizen is het wenselijk dat je woont binnen deze cirkel van het werkgebied. 

 

In het kort zijn onderstaand je verantwoordelijkheidsgebieden:

  • Zelfstandig opnemen van gebouwgegevens van klanten en de bepaling van energiebesparende mogelijkheden;
  • Het verzamelen en documenteren van alle woninggegevens voor de verwerking tot een energielabel.
  • Technisch en bouwkundig ondersteunen van de binnendienst bij de verwerking van de bouwgegevens.
  • Vraagstukken uitwerken en het zelfstandig maken van rapportages voor woningbouwvereniging.

Functie-eisen

-Je bent een fijne klantgerichte persoonlijkheid met goede sociale vaardigheden

-Software programma ’s kennen voor jou geen geheimen en je bent een ‘pietje precies’ die de administratie in de rekensoftware op de juiste manier uitvoert  

-Je hebt interesse en kennis van bouwkunde en duurzaamheid

-Je hebt minimaal een afgeronde technische MBO opleiding

 

Wat bieden wij?

-Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s

-Functiegerichte cursussen en/of opleidingen. Energiewacht investeert en betaalt de opleiding EPA-W voor jou!   

-Een dienstverband voor 38 uur per week 

-Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT

-Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (een telefoon, laptop en auto van de zaak).

-Wij bieden jou een contract voor de duur van een jaar met de intentie voor een vaste aanstelling.

 De procedure bestaat uit twee interviews.

 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een gerichte motivatiebrief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten