Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe collega?
Solliciteer op deze functie

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht BV is een bundeling van krachten van Energiewacht in Zwolle, Energiewacht NV in Assen en Geas Energiewacht in Enschede. Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.
 
Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk. 

 

 

Bij Energiewacht in Zwolle is een vacature ontstaan voor een:

 

Medewerker Operationele Inkoop (32 uur)

 

Wij zoeken een Medewerker Operationele Inkoop. In deze functie bestaat het grootste gedeelte (ongeveer 80%) uit financiële administratie en factuurbeheer. Denk hierbij aan het controleren van inkoopfacturen, het maken van financiële rapportages en het aanpassen van inkoopprijswijzigingen.

 

Je verwerkt data maar je begrijpt ook goed de informatie achter de data. Jij signaleert opvallende zaken en bespreekt deze met je team. In deze functie heb je ook een stukje telefonisch/online contact (ongeveer 20%). Denk hierbij aan het opvragen van rapportages of het navragen van inkoopzaken die niet kloppend zijn bij de leveranciers. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk dat de gemaakte afspraken met leveranciers accuraat worden gecontroleerd en nageleefd.

 

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. In de basis is jouw standplaats Zwolle.

 

In deze functie werk je op de afdeling Inkoop & Facility. Deze afdeling is verantwoordelijk voor inkoop-, facilitair beleid, waarbij prijs/prestatie en procesoptimalisaties een cruciale rol spelen. De afdeling bestaat uit collega’s van Inkoop, Wagenparkbeheer, Management Support, en Interne communicatie.


Functie-eisen

- Je hebt aantoonbare ervaring met financieel administratieve werkzaamheden in een soortgelijke rol. Je bent ook een fijne persoonlijkheid die goed in een team kan samenwerken.

- Je bent op relatief korte termijn beschikbaar voor 32 uur per week

- Je werkt gestructureerd, secuur en weet ondanks de dagelijkse hectiek je prioriteiten te stellen. Excel (het maken van draaitabellen) kent voor jou geen geheimen. Daarbij is jouw analyserend vermogen een van jouw kernkwaliteiten.   

 

Wat bieden wij?

- Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s

- Functiegerichte cursussen en/of opleidingen.

- Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal €2667,- tot €3080,- o.b.v. fulltime dienstverband.

- Een dienstverband voor 32 uur per week 

- Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT

- Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv. reiskostenvergoeding en laptop van de zaak);

- Wij bieden jou een contract voor de duur van een jaar met de intentie voor een vaste aanstelling.

 

De procedure bestaat uit twee interviews.  

 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter). 

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten