Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?


Energiewacht Groep bundelt de krachten met Energiewacht en Geas Energiewacht – alle drie bekende service-organisaties van Essent in Noord-Oost Nederland. Daardoor groeien we naar een sterke, op verduurzaming gerichte multi-services onderneming, met de ambitie om marktleider te worden van Noord-Oost Nederland. Onze professionele en specialistisch opgeleide medewerkers helpen consumenten, zakelijke markt en overheid bij hun energietransitie. Dit doen wij door het aanbieden van en adviseren over energiebesparende en duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, verwarming en service & onderhoud. Kortom, wij voorzien in een totaalpakket aan energieoplossingen uitgevoerd door een topteam aan medewerkers!

 

Energiewacht Groep is op zoek naar een:

Senior HR Adviseur (32 uur) standplaats Zwolle

Wat ga je doen?
In deze functie ben je actief op de afdeling HR van de Energiewacht. Deze afdeling bestaat uit meerdere collega’s en disciplines zoals Opleiding en Ontwikkeling, Recruitment en Salaris en Administratie. Het HR team van de Energiewacht biedt professionele ondersteuning aan de diverse afdelingen binnen de organisatie en het management en ontwikkelt beleid voor vraagstukken op het vlak van mens en organisatie. 
In de basis is jouw standplaats Zwolle, echter doordat onze vestigingen ook in Enschede en Assen zitten, komt het ook geregeld voor dat je op de andere vestigingen aanwezig zal zijn. Deze vestigingen zijn goed bereikbaar via de snelweg met de auto en beschikken over alle faciliteiten die nodig zijn om je werk op de juiste manier uit te voeren. Het betreft een vacature voor 32 uur per week, waarbij de werkdagen in goed overleg bespreekbaar zijn. Het doel van de vacature is om een langdurige en duurzame relatie aan te gaan, het betreft dus geen tijdelijke of interim functie. In deze functie als Senior HR Adviseur draag je zorg voor de vormgeving en de uitvoering van het HR- en organisatiebeleid van het integratiebedrijf. Binnen het integratiebedrijf zijn de krachten van Energiewacht, Energiewacht Groep en Geas gebundeld. In deze functie ontwikkel je nieuw beleid en verfijn je het bestaande beleid, zodat we klaar zijn voor de toekomst van het integratiebedrijf. Je bent een netwerker met uitstekende adviesvaardigheden en je bent in staat om HR beleid en werkprocessen op de juiste manier te organiseren en uit te voeren op tactisch en strategisch niveau.
 
Je bent verantwoordelijk voor de volgende aandachtsgebieden:
- Je bent verantwoordelijk voor het verzuimbeleid, hierbij bewaak je termijnen en onderneem je acties. Je onderhoudt hierbij contact met het UWV en de arbodienst.
- Je gaat aan de slag met een People Plan op het gebied van opleidingsbeleid, functiewaardering, loopbaanontwikkeling en de in- en uitstroom van medewerkers.
- Verder zet jij je in door personeelsadministratie en salarismutaties te behandelen en te optimaliseren, managementrapportages te schrijven en de rol van preventiemedewerker te vervullen, alsmede te adviseren over ARBO gerelateerde onderwerpen zoals veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu.
- Je vervult een adviserende rol door leidinggevenden en medewerkers te helpen met een breed scala aan vraagstukken op HR gebied.
 
Eisen
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met ervaring als HR adviseur en een afgeronde opleiding op het gebied van Personeel en Arbeid of HRM.
 
Aanvullende kwalificaties die wij belangrijk vinden:
-Uitstekende adviesvaardigheden op HR gebied en ervaring bij het implementeren van veranderingsprocessen.
-Om de veiligheid en gezondheid van de medewerkers te bevorderen vragen wij een achtergrond als preventiemedewerker.
-In staat zijn om snel inzicht krijgen in de organisatie en bedrijfsprocessen van de Energiewacht.
-Ervaring met procesmatig werken op ISO gebied.
 
 Wat bieden wij?
- Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s
- Een dienstverband voor 32 uur per week 
- Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal € 4.274,- en maximaal € 5.105,- o.b.v. fulltime dienstverband.
- Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT.
- Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv reiskostenvergoeding, een telefoon en laptop van de zaak);
- En wij bieden jou, bij gebleken geschiktheid, een aanstelling voor de duur van een jaar.
 
Hoe werkt het sollicitatieproces?
 
Herken jij jezelf in ons profiel en durf jij deze nieuwe uitdaging aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Stuur een brief met curriculum vitae per e-mail aan: sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Petra Groenhout (HR manager). Graag ontvangen wij deze uiterlijk 13 maart 2021. Heb je vragen over deze functie, neem dan uiteraard contact met ons op via het telefoonnummer 038 770 00 80 of via het bovengenoemde mailadres.