Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 280 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 particuliere en zakelijke klanten.

Maar we doen méér dan alleen de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten op het gebied van het hele binnenklimaat. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, isoleren woningen en verbeteren woningventilatie. Duurzame producten zoals zonneboilers, zonnepanelen en warmtepompen staan bij ons centraal. Energiewacht Groep is aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.

 

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een:

 

Team Coördinator

38 uur per week

 

Functieprofiel

Voor onze groeiende vestiging in Amersfoort, zijn wij op zoek naar een Team coördinator die mee wil groeien met deze ontwikkelingen.

Op dit moment bestaat de vestiging uit een 17-tal collega’s waar je direct leiding aan geeft, waaronder onze monteurs, planning en bedrijfsadministratie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, organisatie en voortgang van de werkzaamheden binnen jouw vestiging. Jij zorgt ervoor dat jouw team zo optimaal mogelijk kan functioneren. Dat vraagt om een optimale planning (w.o. het opstellen en bewaken van de storingsdienst- en vakantie/adv roosters voor de afdeling) en organisatie van de werkzaamheden, beheren van werkvoorraden en toelevering van materialen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voortgang en organisatie van aan hem toegewezen opdrachten.

 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als teamleider in de installatietechniek;
  • Je beschikt over een afgeronde mbo opleiding en hbo werk- en denkniveau, aangevuld met vakgerichte managementtrainingen en VOL VCA (of bereid zijn deze te halen);
  • Je kunt goed coachen, managen, motiveren en communiceren;
  • Je bent een sterke sociale persoonlijkheid met een pro actieve, dienstverlenende houding;
  • Jij gaat een conflict niet uit de weg, maar ziet kans voor verbetering;
  • Plannen en organiseren is jou op het lijf geschreven.

 

Wat hebben wij te bieden?

Naast een prettige werksfeer, bieden wij een contract voor bepaalde tijd met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Meer weten of meteen solliciteren?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer G.J. van Zoeren (regiomanager) via 06 82 63 50 31 of met mevrouw E. Burgers (personeelsadviseur) via 06 49 31 77 09