Werken bij Energiewacht Groep Word jij onze nieuwe collega?

Energiewacht Groep is al jaren actief als serviceorganisatie voor verwarmingstoestellen en warmwatertoestellen. Met meer dan 320 enthousiaste medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze 280.000 klanten. Maar we doen méér dan onderhoud aan de vertrouwde CV-ketel: we ontzorgen onze klanten op het gebied van het hele binnenklimaat en verduurzamen woningen. We geven energieadvies, doen veiligheidskeuringen, leveren airco’s  en verbeteren woningventilatie. Daarnaast verduurzamen we woningen door het leveren van zonnepanelen, isoleren van woningen, het plaatsen van slimme meters en leveren we andere duurzame producten zoals warmtepompen. We hebben vestigingen in Amersfoort, Deventer, Leeuwarden, Steenwijk, Zwaagdijk en Zwolle.

 

Voor ons team in de buitendienst zijn wij op zoek naar een ambitieuze:

 

Technisch Verkoopmedewerker Buitendienst

38 uur per week, minimaal een avond per week beschikbaar

 

Dit wordt jouw functie

In deze veelzijdige en zelfstandige baan ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van duurzame oplossingen voor de klanten binnen jouw gebied (Friesland, kop van Overijssel en de polder). Op het gebied van verwarmings- en warmwatertoestellen, warmtepompen, zon en isolatie voorzie je de klanten van goed advies. Jouw advies past bij de woning en de wensen van de klant. Door jouw professionele en enthousiaste benadering weet je je adviezen in opdrachten om te zetten. Werken met targets is voor jou een uitdaging! Voor onze installateurs in de regio, ben je ons contactpersoon. Ook ben je verantwoordelijk voor het promoten van onze organisatie en voor het begeleiden van diverse commerciële en after-sales activiteiten. Natuurlijk denk en werk je actief mee aan de verdere ontwikkeling van de diensten en producten van Energiewacht Groep.

 

Wat breng je mee?

 • Minimaal MBO opleiding (niveau 3 of 4) op commercieel / technisch gebied, aangevuld met relevante vakgerichte trainingen.
 • Minimaal drie jaar commerciële buitendienst ervaring, bij voorkeur in de installatietechniek.
 • Sterke communicatieve en commerciële vaardigheden.
 • Een pragmatische en probleemoplossende insteek.
 • Je bent ondernemend, representatief, vriendelijk en dienstverlenend.
 • Flexibiliteit qua werktijden.
 • In het bezit van rijbewijs B.

 

We bieden je

Veel, zoals:

 • Een marktconform salaris
 • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden, goede pensioenregeling, studie- en ontwikkelmogelijkheden, kortingen op eigen producten en een bijdrage in de pensioenkosten en op je sportschoolabonnement.
 • 25 vakantiedagen met daarbij 13 ADV dagen o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • Goede werksfeer in een enthousiast en collegiaal team.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën in een platte organisatie.
 • Een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon.

 

Je reactie

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Petra Groenhout (Manager P&O).

 

Wil je nu al meer weten?
Je kunt direct contact opnemen met Matthijs Dekker, hij is hoofd verkoop bij onze commerciële afdeling. Bel hem op 06-82 50 08 06  en stel direct je vragen. Of bel met onze manager P&O, Petra Groenhout via 06-21 26 75 68.

 

Wat we liever niet willen
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature.