Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Commerciële duizendpoot?

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht BV is een bundeling van krachten van Energiewacht Groep in Zwolle, Energiewacht NV in Assen en Geas Energiewacht in Enschede.

Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 

Bij Energiewacht Assen is een vacature ontstaan voor een:

 

Commerciële Duizendpoot

 

Wil je in een team werken waar al jouw eigen kwaliteiten naar boven komen? En werken in een open team, waar je informeel en betrokken met elkaar om gaat? Vind jij het daarbij leuk om online en externe adviseurs zo optimaal mogelijk in te plannen vanuit jouw advies?
 

In deze functie zoek je contact met de klant op basis van binnenkomende leads en klantgegevens. Deze leads komen binnen via bijvoorbeeld de website en jij zorgt voor de opvolging richting de lead. Dit doe je door de juiste vragen te stellen en onze klanten te adviseren. Je maakt afspraken voor de collega adviseurs voor verschillende producten.


In deze functie ben je ongeveer 70% aan het bellen en 30% van de tijd draag je zorg voor de administratie. Op de afdeling is het nooit stil en jij bent een open persoonlijkheid die graag met klanten in gesprek gaat. Bij het inplannen van afspraken kijk je naar een optimale planning voor de adviseur (denk bijvoorbeeld aan de aansluiting van verschillende locaties van de planning voor de adviseur).

 

In deze functie heb je een goede relatie met de rest van jouw team. Doordat je in het begin van de keten staat is het belangrijk dat jouw afhandeling richting de klant op juiste manier wordt uitgevoerd. Hierdoor ben jij een belangrijk onderdeel in het creëren van een uitstekende klantbeleving. Dit doe je voor bestaande klanten en voor nieuwe klanten naar aanleiding van hun eigen aanvraag.

 

Je werkt op de afdeling Commercieel Klantcontact op de vestiging in Assen. Deze afdeling is onderdeel van de afdeling Commercie die is afgesplitst in Projecten, Duurzaam Advies en Beheer, B2B, B2C en Marketing. Je werkt voor het onderdeel B2C. Dit onderdeel bestaat weer uit Verkoop, Commercieel Klantcontact en de afdeling Commerciële Binnendienst. Je werkt samen met 6 collega’s op de afdeling in een open team waarin vertrouwen en behulpzaamheid centraal staan. De uren zijn voor 16-40 uur in de week.

 

 Functie-eisen

  • Je hebt recente werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je kan goed luisteren, de juiste vragen stellen en uiteindelijk het beste advies richting de klant geven vanuit een adviserende rol
  • Je hebt overtuigingskracht en een proactieve klantgerichte en dienstverlenende houding. Je kan daarbij goed omgaan met piekbelastingen en weerstandsgesprekken.

 

Wat bieden wij?

  • Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving in een leuk team met enthousiaste en behulpzame collega’s;
  • Een dienstverband voor 16 - 40 uur.
  • Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal € 2.347,- en maximaal € 2.686,- o.b.v. fulltime dienstverband;
  • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen en 13 adv dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT;
  • Energiewacht biedt diverse leuke extra’s, zoals personeelskorting op onze producten, een bedrijfsfitnessregeling, een bonusregeling bij het behalen van de organisatie- en persoonlijke doelstellingen, een studiekostenregeling en een attentieregeling.

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten