Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Installatie monteur?

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht BV is een bundeling van krachten van Energiewacht Groep in Zwolle, Energiewacht NV in Assen en Energiewacht in Enschede. Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.
 
Wij helpen klanten met het maken van de juiste keuze om zo hun huis of bedrijfspand duurzaam en energiezuinig te maken met als doel de CO2-uitstoot te verminderen en de volgende stap te zetten in de energietransitie. Dit doen wij door het aanbieden van -en adviseren over- energiebesparende en duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, verwarming, service & onderhoud en installatie. Kortom, Energiewacht voorziet in een totaalpakket aan energieoplossingen uitgevoerd door een top team van medewerkers.
 
Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk. 
Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze snel rijdende trein van ons nieuwe integratiebedrijf?

 

 

 

Bij Energiewacht in Enschede is een vacature ontstaan voor een:

 

Installatiemonteur (Enschede)

 

Ben jij technisch aangelegd? Wil jij graag in jouw eigen regio werken? Vanuit huis kun je direct aan het werk met je eigen bus en kan jij meteen naar de klanten. In deze functie plaats en verwissel je warmte en ventilatie installaties. Je zorgt hierbij voor de juiste aansluiting en montage van de componenten. Je werkt in deze functie voornamelijk bij particulieren en op projecten. Binnen het werk als installatiemonteur hoef je niet te werken in een storingsdienst en minder uren werken is bespreekbaar.
 

Je werkt in deze functie in een leuk en gezellig team die altijd klaar staan voor hulp en advies en waarin je wordt gestimuleerd om met verbeterideeën te komen. Je werkt in een afwisselende werkomgeving. Het ene moment kom je langs bij een particulier en het andere moment kun je worden ingezet op een project.

 

Energiewacht is een werkgever die het belangrijk vindt dat je goed opgeleid bent en voldoet aan de juiste kwalificaties. Daarom zijn er voldoende mogelijkheden voor opleidingen en (bij)scholing. Wij vinden het ook belangrijk dat je je geen zorgen hoeft te maken om randvoorwaarden zoals logistiek, materiaal en gereedschap en daarom zijn deze zaken ook perfect voor elkaar.


Functie-eisen

Je beschikt over een MBO diploma in een technische richting en je hebt kennis en voldoende werkervaring binnen het vak als installatiemonteur.

 

Wat bieden wij?

Je krijgt daarbij betaald volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf. Afhankelijk van werkervaring en opleiding is de salarisindicatie voor deze functie minimaal €2466,- en maximaal €2883,- bruto per maand (exclusief toeslagen en kostenvergoedingen).

 

  • Je kan ingezet worden in de omgeving van je woonplaats. Wij zijn op zoek naar installatiemonteurs in de gehele omgeving van Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland;
  • Naast 25 vakantiedagen ontvang je 13 adv dagen op fulltime basis;
  • Volop kansen en uitstekende opleidingsmogelijkheden;   
  • Pensioenregeling via Bedrijfstakpensioenfonds Metaal & Techniek (BPMT);
  • Bedrijfskleding, veiligheidsschoenen worden kosteloos verstrekt;
  • Bedrijfsauto met uitrusting van smartphone, tablet en gereedschap.

 

 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter). 

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten