Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Installatiemonteur?

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht BV is een bundeling van krachten van Energiewacht in Zwolle, Energiewacht NV in Assen en Geas Energiewacht in Enschede. Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.
 
Wij helpen klanten met het maken van de juiste keuze om zo hun huis of bedrijfspand duurzaam en energiezuinig te maken met als doel de CO2-uitstoot te verminderen en de volgende stap te zetten in de energietransitie. Dit doen wij door het aanbieden van -en adviseren over- energiebesparende en duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, verwarming, service & onderhoud en installatie. Kortom, Energiewacht voorziet in een totaalpakket aan energieoplossingen uitgevoerd door een top team van medewerkers.
 
Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk. 
Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze snel rijdende trein van ons nieuwe integratiebedrijf?

 

Bij Energiewacht in Assen is een vacature ontstaan voor een:

 

Installatiemonteur Utiliteit Technisch Beheer Noord-Nederland

 

Functieomschrijving

 

Voor onze afdeling Technisch Beheer zoeken wij een vakkundige Installatiemonteur in de Utiliteit. Wij werken met de nieuwste koude- en warmtetechnieken waardoor je een belangrijke schakel bent binnen de energietransitie. 
 
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor:

Het aanleggen, vervangen, onderhouden en controleren van diverse soorten installaties binnen de utiliteit zoals scholen, kantoorpanden en verzorgingshuizen. Het is een zelfstandige functie, maar je bent onderdeel van een team en staat uiteraard altijd in contact met de klant en je collega’s. 

 

Functie-eisen

Specifieke functievereisten

 • Een afgeronde MBO opleiding in de installatietechniek; 
 • Ervaring als installatiemonteur in een utiliteitsomgeving;
 • Flexibiliteit, stressbestendig, samenwerken en verantwoordelijkheid zijn belangrijke competenties waarover je beschikt;
 • Diploma VCA;
 • Rijbewijs B


Wat bieden wij?

 • Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Functiegerichte cursussen en/of opleidingen;
 • Een dienstverband voor 40 uur per week;
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT;
 • Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv bedrijfsauto, bedrijfskleding, pda/tablet)
 • En wij bieden jou een contract voor de duur van een jaar met de intentie voor een vaste aanstelling.

 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter). 

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten