Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Leerling Service Monteur?

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht BV is een bundeling van krachten van Energiewacht Groep in Zwolle, Energiewacht NV in Assen en Geas Energiewacht in Enschede. Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 

 
Bij Energiewacht in de regio Zuidoost Drenthe is een vacature ontstaan voor een: 

Leerling Service Monteur (allround)

 

Ben jij technisch aangelegd en vind jij het leuk om klanten verder te helpen?  Wil jij doorgroeien naar de functie van Service Monteur waarbij je verschillende soorten onderhoud gaat verrichten en storingen gaat oplossen bij klanten?


Behaal je opleiding via de Energiewacht

Je leert in de praktijk maar je volgt ook een opleiding die volledig wordt betaald door de Energiewacht (MBO 2/3 Monteur Installatietechniek). Deze opleiding wordt aangevraagd bij een ROC bij jou in de buurt. Afhankelijk van jouw achtergrond en vooropleiding duurt de opleiding 2 of 3 jaar.

 

Begeleiding in de praktijk

Je volgt een volledig inwerktraject en een opleidingsplan waarbij je meeloopt met een ervaren monteur. Tussentijds vinden evaluaties plaats.

 

Team en randvoorwaarden

Je werkt in een leuk en gezellig team die altijd klaar staan voor hulp en advies. Wij vinden het ook belangrijk dat je je geen zorgen hoeft te maken om randvoorwaarden zoals logistiek, materiaal en gereedschap en daarom zijn deze zaken ook goed geregeld.

 

Slotsom

Door training, begeleiding en de opleiding gaan wij samen zorgen dat je doorgroeit naar een vak volwassen service monteur waarbij je met plezier, kennis en certificaten je werk op een goede en veilige manier kunt uitvoeren.           


Functie-eisen

- Je vindt techniek boeiend en je hebt technisch inzicht (minimaal niveau 2 in een technische richting).

 

- Je wilt je ontwikkelen binnen service en onderhoud in de komende jaren en ziet dit als een beroep voor jouw toekomst.

 

- In de toekomst ben je bereid om in een storingsdienstrooster te werken.

 

- Je woont in de regio Zuidoost Drenthe. Dit betreft de cirkel Aa en Hunze en Emmen.

 

Wat bieden wij?

- Je krijgt betaald volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf. Je salaris wordt bepaald aan de hand van vooropleiding en eventuele ervaring. Na het behalen van je opleidingen groei je door naar de salarisschaal van vak volwassen monteur. Hierin kan je uiteindelijk doorgroeien naar het salaris van €3.080 bruto per maand.

- Leuke collega’s en een organisatie waar je je persoonlijk kan ontwikkelen en ontplooien.

- Je kan worden ingezet worden in de omgeving van je woonplaats. Wij zijn op zoek naar leerling servicemonteurs in de omgeving van Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland.
- Parttime werken is bespreekbaar

- Bedrijfskleding, veiligheidsschoenen worden kosteloos verstrekt;

- Bedrijfsauto met uitrusting van smartphone, tablet en gereedschap;

- Pensioenregeling via Bedrijfstakpensioenfonds Metaal & Techniek (BPMT);

- Doorgroeimogelijkheden in overleg

- Cursussen en vakgerichte opleidingen worden georganiseerd en bekostigd zoals o.a. CO Vakmanschap.

 

Meer weten of meteen reageren?

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten