Werken bij Energiewacht Word jij een van onze nieuwe Leerling Servicemonteur in Groningen?

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht bundelen hun krachten en zijn nu Energiewacht. Het werkgebied van Energiewacht bestaat uit Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel en Gelderland. Onze drie kantoren staan in Zwolle, Assen en Enschede. De vestigingen zijn Assen, Enschede, Almelo, Hengelo, Doetinchem, Stadskanaal, Nieuw Buinen, Groningen, Leeuwarden, Zwaagdijk, Hoevelaken, Deventer en Steenwijk. Sinds 2015 zijn we volledig onderdeel en daarmee servicepartner van Essent. Samen met de andere servicepartners van Essent hebben we een landelijke dekking.

 

Energiewacht heeft een duidelijke opdracht: Wij willen voor iedereen de nummer 1 verduurzamingspartner in de regio zijn. Wij willen vandaag helpen bij uw persoonlijke energietransitie. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame technieken. Onze 1.000 vakspecialisten zetten hun kennis en kunde elke dag in om ruim een half miljoen klanten te helpen. Onze klanten zijn particuliere huishoudens en de zakelijke markt bestaande uit woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en MKB-bedrijven.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 

Bij Energiewacht in Groningen is een vacature ontstaan voor een:

Leerling Servicemonteur Groningen

Ben jij technisch aangelegd en vind jij het leuk om klanten verder te helpen?  Wil jij doorgroeien naar de functie van Service Monteur waarbij je verschillende soorten onderhoud gaat verrichten en storingen gaat oplossen bij klanten?


Behaal je opleiding via de Energiewacht

Je leert in de praktijk maar je volgt ook een opleiding die volledig wordt betaald door de Energiewacht (MBO 2/3 Monteur Installatietechniek). Deze opleiding wordt aangevraagd bij een ROC bij jou in de buurt. Afhankelijk van jouw achtergrond en vooropleiding duurt de opleiding 2 of 3 jaar.

 

Begeleiding in de praktijk
Je volgt een volledig inwerktraject en een opleidingsplan waarbij je meeloopt met een ervaren monteur. Tussentijds vinden evaluaties plaats.

 

Team en randvoorwaarden

Je werkt in een leuk en gezellig team die altijd klaar staan voor hulp en advies. Wij vinden het ook belangrijk dat je je geen zorgen hoeft te maken om randvoorwaarden zoals logistiek, materiaal en gereedschap en daarom zijn deze zaken ook goed geregeld.

 

Slotsom

Door training, begeleiding en de opleiding gaan wij samen zorgen dat je doorgroeit naar een vak volwassen service monteur waarbij je met plezier, kennis en certificaten je werk op een goede en veilige manier kunt uitvoeren.
 

Functie-eisen

 • Je vindt techniek boeiend en je hebt technisch inzicht (minimaal niveau 2 in een technische richting).
 • Je wilt je ontwikkelen binnen service en onderhoud in de komende jaren en ziet dit als een beroep voor jouw toekomst.
 • In de toekomst ben je bereid om in een storingsdienstrooster te werken.
   

Wat bieden wij?

Je krijgt daarbij betaald volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf. Salaris wordt bepaald aan de hand van vooropleiding en eventuele ervaring. Na het behalen van je opleidingen groei je door naar de salarisschaal van vak volwassen monteur. Hierin kan je uiteindelijk doorgroeien naar het salaris van max €3.000 bruto per maand.

 

 • Leuke collega’s en een organisatie waar je je persoonlijk kan ontwikkelen en ontplooien.
 • Je kan ingezet worden in de omgeving van je woonplaats. Wij zijn op zoek naar leerling servicemonteurs in de omgeving van Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland.
 • Parttime werken is bespreekbaar
 • Bedrijfskleding, veiligheidsschoenen worden kosteloos verstrekt;
 • Bedrijfsauto met uitrusting van smartphone, tablet en gereedschap;
 • Pensioenregeling via Bedrijfstakpensioenfonds Metaal & Techniek (BPMT);
 • Doorgroeimogelijkheden in overleg
 • Cursussen en vakgerichte opleidingen worden georganiseerd en bekostigd zoals o.a. CO Vakmanschap.

Meer weten of meteen reageren?

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten