Werken bij Energiewacht Word jij een van onze nieuwe Ventilatiemonteurs in Enschede?

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.
 
Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk. 
Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze snel rijdende trein van ons nieuwe integratiebedrijf?

 

 

Bij Energiewacht in Enschede is een vacature ontstaan voor een:

 

Leerling Ventilatiemonteur Enschede

 

Ben jij technisch en vind jij het leuk om jezelf verder te ontwikkelen binnen de (ventilatie)techniek? Vind je het leuk om zelfstandig op pad te gaan richting klanten?

 

Voor het team Ventilatiebeheer zijn wij op zoek naar een (leerling) monteur. In deze functie bezoek je meerdere klanten binnen de regio en reinig je kanalen en vervang je ventilatie units. Ook regel je luchtkanalen in. Als Monteur Ventilatiebeheer werk je alleen of wanneer het gaat om projecten samen met een collega op diverse locaties aan ventilatiesystemen. Je bent voornamelijk werkzaam in de regio Achterhoek en Twente. De werktijden in zijn van 08:00-16:30. Met jouw eigen bus bezoek je jouw klanten in de regio. Deze werkzaamheden worden je aangeleerd door een ervaren collega op instructieniveau. Je hebt gevoel voor elektrotechniek, zodat je storingen kan signaleren. Je krijgt vanuit ons de begeleiding om het vak te leren. 


Functie-eisen

- Je beschikt over een rijbewijs B;
- Je hebt gevoel en kennis van elektrotechniek;
- Je bent servicegericht en klantvriendelijk
- Je woont in de omgeving van Twente / Achterhoek 

 

Wat bieden wij?

Energiewacht is een werkgever die het belangrijk vindt dat je goed opgeleid bent en voldoet aan de juiste kwalificaties. Daarom zijn er voldoende mogelijkheden voor opleidingen en (bij)scholing. Wij vinden het ook belangrijk dat je je geen zorgen hoeft te maken om randvoorwaarden, zoals logistiek, materiaal en gereedschap en daarom zijn deze zaken ook perfect voor elkaar. Alle materialen en gereedschappen zijn bij de Energiewacht aanwezig om je werk op de best mogelijk manier uit te voeren.

 

Je krijgt daarbij betaald volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf. Afhankelijk van werkervaring en opleiding is de salarisindicatie voor deze functie € 2.000 - € 2.200 bruto per maand (exclusief toeslagen en kostenvergoedingen). 

 

- Pensioenregeling via Bedrijfstakpensioenfonds Metaal & Techniek (BPMT);
- Kledingbudget voor bedrijfskleding, veiligheidsschoenen worden kosteloos verstrekt;
- Bedrijfsauto met uitrusting van smartphone, tablet en gereedschap;
- Parttime werken is bespreekbaar.

 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten