Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Logistiek Medewerker?

Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 15 vestigingen. Onze organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

 

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 
Bij Energiewacht in Assen en in de toekomst Nieuw-Buinen is een vacature ontstaan voor een:
 

Logistiek Medewerker

Zoek jij een gevarieerde functie binnen waarin geen dag hetzelfde is en wil jij verantwoordelijk zijn voor het logistieke proces en het magazijn binnen de vestiging van Energiewacht in Assen?

 

Je werkt in een leuk, divers en vlot team samen met de monteurs, de planner, de logistiek coördinator en de vestigingsleider. De vacature is voor 40 uur in de week en de werktijden zijn van 08:00-16:30 van maandag tot en met vrijdag. De vestiging in Assen is goed bereikbaar met de auto en op de vestiging is er sprake van een collegiale en fijne sfeer.
 

In deze functie zoeken wij een persoon die goed kan werken met computers (denk aan het werken met softwareprogramma’s voor het inboeken van gegevens) en die op een gestructureerde manier het werk kan organiseren binnen het magazijn. In deze functie is jouw magazijn altijd op orde, zowel fysiek als digitaal.

 

In deze functie faciliteer je de monteurs die service verlenen aan klanten in het werkgebied van Assen. Jouw magazijn bestaat uit lichte onderdelen die gebruikt worden voor de CV- en installatiebranche.

 

In het kort zijn onderstaand je verantwoordelijkheidsgebieden:

 • Ontvangen, controleren, opslag en uitgifte van goederen
 • Bestellen van materialen en goederen bij leveranciers
 • Voorraadtellingen en verbeteren van het voorraadproces
 • Gereedschapsbeheer voor de monteurs
 • Administratieve handelingen invoeren in het ERP-systeem.

 

Voor de monteurs is het belangrijk dat de voorraad aan onderhoudsmiddelen op orde is. Vaak begin je in de ochtend met het inboeken van materialen en check je de materialen die de leveranciers geleverd hebben. Indien nodig, bestel je extra onderdelen bij. Binnen de vestiging tel je ook de materialen en stel je tekortenlijsten op. Het samenwerken met de monteurs is iets wat jou erg aanspreekt in deze functie.

 

De standplaats van de vacature is in Assen. Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem zullen de werkzaamheden zich verplaatsen naar Nieuw-Buinen.

 

Functie-eisen

 • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie en je computer skills zijn van een goed niveau. 
 • Je bent nauwgezet en secuur, zodat jouw magazijn dagelijks op orde is
 • Je kan goed samenwerken met je collega monteurs, planners en je externe leveranciers.  
 • Locatie Assen en in de toekomst Nieuw-Buinen is voor jou prima te bereizen


Wat bieden wij?

 • Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s.
 • Een dienstverband voor 40 uur. Binnen de afdeling is er sprake van normale dagdienst werktijden (er wordt ’s avonds niet gewerkt).
 • Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal €2.466,- en maximaal € 3.163,- o.b.v. fulltime dienstverband.
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT.
 • Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv reiskostenvergoeding).
 • Wij bieden jou een contract voor de duur van een jaar met de intentie voor een vaste aanstelling.  
 • Energiewacht biedt diverse leuke extra’s zoals personeelskorting op onze producten, een bedrijfsfitnessregeling, een bonusregeling bij het behalen van de organisatie- en persoonlijke doelstellingen, een actief opleidingsbeleid en een attentieregeling.

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten