Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe collega?


Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht is werkzaam in Overijssel Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.
 
Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk. 
Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze snel rijdende trein van ons nieuwe integratiebedrijf?

 

 

Bij Energiewacht in Zwolle is een vacature ontstaan voor een:

 

Medewerker Commerciële Binnendienst

Zoek jij een gevarieerde functie op kantoor waarin geen dag hetzelfde is? Kun jij goed communiceren, overzicht behouden en werk jij goed samen in een team? Wij zoeken een Medewerker Commerciële Binnendienst voor onze vestiging in Zwolle waarbij de uren in overleg bespreekbaar zijn (24 uur per week).
 
Je werkt op de afdeling Commerciële Binnendienst. Deze afdeling is onderdeel van de afdeling Commercie, die is afgesplitst in Projecten, Duurzaam Advies en Beheer, B2B, B2C en Marketing. Je werkt voor het onderdeel B2C. Dit onderdeel bestaat weer uit Verkoop, Commercieel Klantcontact en de afdeling Commerciële Binnendienst. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het verrichten van commerciële activiteiten en administratieve werkzaamheden voor particuliere en klein zakelijke klanten van Energiewacht. 
 
Je werkt in een leuk, divers en vlot team met tien andere collega’s. Je schakelt in deze werkzaamheden met zakelijke relaties, installateurs en intern met je collega’s van Realisatie / F&C (uitvoering werkzaamheden en projecten).
 
In het kort zijn onderstaand je verantwoordelijkheidsgebieden. 
Contractverwerking, order- en factuurverwerking. Denk hierbij aan planning en opdrachtverstrekking t.b.v. installatiewerkzaamheden en financiële verwerking van mutaties bij contracten naar aanleiding van de aanschaf van een nieuw toestel.
Klantcontact: Je bent het eerstelijns aanspreekpunt voor commerciële vragen naar aanleiding van een offerte, sale en plaatsing.
Herstelverzoeken: herstelverzoeken verwerken richting installateur en voortgang hiervan bewaken.
 
In de ochtend begin je met de dagstart en samen met je team maak je de planning. Hier wordt besproken wie verantwoordelijk is voor welke taken en activiteiten. Spoedzaken komen echter regelmatig voor, waardoor je moet schakelen in je werkzaamheden en prioriteiten. Jij bent flexibel en kan hierin goed het overzicht behouden. Ook wanneer klanten klachten hebben of wanneer je op bepaalde piekmomenten veel gebeld wordt. Deze afwisseling en variatie spreekt jou juist heel erg aan. 
 
In deze functie ben je ongeveer 20% aan het bellen en 80% van de tijd draag je zorg voor de administratieve handelingen. Door jouw strakke opvolging van het verkoopproces loopt de aftersales soepel. Jij bent hierin de spil tussen de verkoopafdeling en de installateurs. 
 

 Functie-eisen

-Je hebt 3 jaar recente werkervaring in een soortgelijke functie.
-Je bent een klantgerichte persoonlijkheid met goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
-Je bent nauwgezet en secuur, zodat je de administratie foutloos kan uitvoeren.
 

Wat bieden wij?

- Je werkt in een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s.

- Een dienstverband voor 24 uur. De uren zijn bespreekbaar.  Binnen de afdeling is er sprake van normale dagdienst werktijden (er wordt ’s avonds niet gewerkt). 

- Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal €2466,- en maximaal €2833,- o.b.v. fulltime dienstverband.
- Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen en een pensioenregeling bij PMT.
- Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv reiskostenvergoeding en laptop van de zaak).
 
Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter).

 

 

 

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten