Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Medewerker Crediteurenadministratie

Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

 

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 
Bij Energiewacht in Zwolle is een vacature ontstaan voor een: 
 

Medewerker Crediteurenadministratie (32-40 uur) 

Ben jij analytisch sterk en heb je affiniteit met verschillende computersystemen? Ben jij stressbestendig en kan je accuraat de administratie bijhouden? Hou jij van een gezellige werksfeer en ben je goed in samenwerken? Dan is een baan als medewerker crediteurenadministratie bij Energiewacht perfect voor jou!

 

In deze functie bied jij optimale ondersteuning aan onze business door facturen in te scannen, klaar te zetten en te boeken. De facturen die jij gaat boeken kunnen investerings-, kosten- en inkoop facturen zijn.

 

Binnen jouw werkzaamheden ben jij verantwoordelijk voor het beheren, controleren en boeken van facturen. Je hebt contact met onze leveranciers en dienstverleners via de telefoon en de mail. Ook ben je dagelijks in contact met jouw leidinggevende en collega’s van diverse afdelingen.

 

Op ons kantoor in Zwolle werk je nauw samen met jouw collega’s van de afdeling Financiële administratie. Er wordt hier hard gewerkt door iedereen, maar er is ook zeker ruimte voor een praatje en humor. De functie biedt veel uitdaging en er is plaats voor het leveren van jouw eigen bijdrage om onze werkwijzen verder te ontwikkelen.
 

Deze functie valt onder de afdeling Finance & Control. De volledige afdeling bestaat uit zo’n 23 mensen en bestaat onder meer uit de teams Business Control, Financial Control en Financiële Administratie.

 

Functie-eisen

 

- Ervaring in een soortgelijke functie, waarin facturen controleren, boeken en in de goedkeuringsflow brengen tot jouw takenpakket behoorde.

 

- Een opleiding afgerond op minimaal MBO-niveau in een financiële richting.

 

- Je bent accuraat en je vindt het leuk om processen te verbeteren.

 

- Een klantgerichte houding en je hebt een goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid.

 

Wat bieden wij?

 

- Een open werkomgeving waarin ruimte is voor contact met jouw team van gezellige en betrokken collega’s.

 

- Een dienstverband voor 32-40 uur. De indeling van de uren zijn bespreekbaar. Binnen de afdeling is er sprake van normale kantoortijden. 

 

- Een salaris van minimaal € 2.667,- en maximaal € 3.468,- bruto op basis van een fulltime dienstverband.

 

- Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Technisch Installatiebedrijf, waaronder 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT.

 

- Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijvoorbeeld reiskosten, telefoon en laptop van de zaak).

 

- Energiewacht biedt diverse leuke extra’s zoals personeelskorting op onze producten, een bedrijfsfitnessregeling, een bonusregeling bij het behalen van de organisatie- en persoonlijke doelstellingen, een actief opleidingsbeleid en een attentieregeling.

 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter). De procedure bestaat uit 1 gesprek met jouw teamleider en afdelingsmanager.  

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten