Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Zonnepanelen monteur ?

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht BV is een bundeling van krachten van Energiewacht Groep in Zwolle, Energiewacht NV in Assen en Energiewacht in Enschede. Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen. Onze nieuwe organisatie is nog volop in ontwikkeling en er is een grote gedrevenheid om de ambities te realiseren. Bij Energiewacht zit je in het hart van de verandering en krijg je de mogelijkheid om mede vorm te geven aan de nieuwe organisatie.
 
Wij helpen klanten met het maken van de juiste keuze om zo hun huis of bedrijfspand duurzaam en energiezuinig te maken met als doel de CO2-uitstoot te verminderen en de volgende stap te zetten in de energietransitie. Dit doen wij door het aanbieden van -en adviseren over- energiebesparende en duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, verwarming, service & onderhoud en installatie. Kortom, Energiewacht voorziet in een totaalpakket aan energieoplossingen uitgevoerd door een top team van medewerkers.
 
Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk. 
Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze snel rijdende trein van ons nieuwe integratiebedrijf?

 

 

 

Bij Energiewacht Assen is een vacature in verband met uitbreiding en groei ontstaan voor een:

 

Zonnepanelen Monteur

 

Ben jij fit en technisch? Vind jij het leuk om technische montagewerkzaamheden te verrichten? Wil jij je mee ontwikkelen in een branche die alleen maar verder gaat groeien?

 

Als monteur zonnepanelen monteer jij de zonnepanelen op daken van woningen en bedrijven. Je start elke dag vanuit onze vestiging in Assen en van daaruit bezoek je onze klanten in de drie noordelijke provincies. De werktijden zijn van 08:00-17:00 en je krijgt een bus om de klanten te bezoeken.

 

Je werkt samen in een team om de opdracht op een goede en veilige manier uit te voeren. De dag is zeer gevarieerd. Denk aan 3 woningen op een dag in waar zonnepanelen op daken geplaatst moeten worden, maar het kan ook een project zijn waar je zonnepanelen monteert op het dak van een boerderij.

 

Jij zorgt dat de montage van de panelen foutloos, veilig en netjes worden uitgevoerd. Samen met je collega’s breng jij elke montageklus tot een succes en hiermee zorg jij voor een tevreden klant.  

 

Uiteraard krijg je alle begeleiding die nodig is om het vak te leren. Alle middelen zijn verder aanwezig om het werk op een veilige manier uit te voeren, denk hierbij aan valbeveiliging. Daarbij kan je cursussen volgen zoals zodat je je kan ontwikkelen in de functie en de benodigde certificaten kan behalen die nodig zijn om het werk op een goede manier uit te voeren. Deze cursussen en certificaten worden betaald door Energiewacht.

 

 Functie-eisen

 

  • Je bent technisch en je kan goed in een team samenwerken
  • Je hebt de beschikking over een VCA- certificaat of bent bereid deze te behalen
  • Je hebt geen hoogtevrees en vind het leuk om fysieke werkzaamheden te verrichten.
  • Het spreekt je aan om je verder te ontwikkelen in de duurzaamheidsbranche, opleidingen te volgen en mee te groeien in een toekomstgerichte branche  

Wat bieden wij?

  • Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving in een leuk team met enthousiaste en behulpzame collega’s;
  • Een dienstverband voor 38 uur
  • Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van €2228,- bruto per maand. Uiteraard ga je de komende jaren groeien in salaris.
  • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, 13 adv dagen en een pensioenregeling bij PMT;
  • Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv reiskostenvergoeding).

 

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter). 

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten