Werken bij Energiewacht Word jij een van onze nieuwe onderhoudsplanner ?
Solliciteer direct!

Energiewacht, Geas Energiewacht en Energiewacht bundelen hun krachten en zijn nu Energiewacht. Het werkgebied van Energiewacht bestaat uit Groningen, Friesland, Drenthe, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel en Gelderland. Onze drie kantoren staan in Zwolle, Assen en Enschede. De vestigingen zijn Assen, Enschede, Almelo, Hengelo, Doetinchem, Stadskanaal, Nieuw Buinen, Groningen, Leeuwarden, Zwaagdijk, Hoevelaken, Deventer en Steenwijk. Sinds 2015 zijn we volledig onderdeel en daarmee servicepartner van Essent. Samen met de andere servicepartners van Essent hebben we een landelijke dekking.

 

Energiewacht heeft een duidelijke opdracht: Wij willen voor iedereen de nummer 1 verduurzamingspartner in de regio zijn. Wij willen vandaag helpen bij uw persoonlijke energietransitie. Dit doen we door het aanbieden van traditionele CV-ketels tot de nieuwste duurzame technieken. Onze 1.000 vakspecialisten zetten hun kennis en kunde elke dag in om ruim een half miljoen klanten te helpen. Onze klanten zijn particuliere huishoudens en de zakelijke markt bestaande uit woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers en MKB-bedrijven.

 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

Je gaat werken voor een solide bedrijf waar je werkt in de snel veranderende én interessante wereld van Energie en Duurzaamheid. Stap jij in deze rijdende trein?

 

Bij Energiewacht in Assen is een vacature ontstaan voor een:

Onderhoudsplanner

Heb jij ervaring als planner? En ben jij communicatief vaardig en kan je goed overzicht bewaren? Lees dan snel verder!

 

In de rol van onderhoudsplanner ben je verantwoordelijk voor het plannen van de onderhoudswerkzaamheden binnen de afdeling Service & Onderhoud. De werktijden zijn van 08:00-16:30. Je zorgt dat de beschikbare capaciteit goed aansluit bij de werkvoorraad. Als onderhoudsplanner zorg je dat de planning tijdig gevuld is. Jouw gemaakte planningen draag je over aan de vestigingsplanners. In vergelijking met de vestigingsplanners (plannen op dag basis) plan je op een langere termijn (op basis van 4 weken) en daarmee verzorg je de bulk van de planning voor de komende periode.

 

Binnen de genoemde onderhoudsplanning ben jij verantwoordelijk voor de inzet van 130 tot 150 monteurs in de regio. Daarbij heb je een functioneel aansturende rol richting de vestigingsplanners. Ook bezoek je vestigingen om de samenwerking te bespreken en te optimaliseren.

 

Je focust je op de volgende resultaatgebieden.

Planning en capaciteit:

- Inplannen van onderhoud voor de gehele afdeling;

- Bewaken uitbesteed werk (eilanden, vakantieparken, aannemers);

- Je zorgt voor samenwerking en coördinatie met andere afdelingen en diensten binnen bij de in te plannen werkzaamheden (planningshorizon).

 

Analyse & rapportage:

-Je verzorgt adequate analyses en rapportages van de overall productieplanning en diverse deelplanningen

-Je bewaakt de voortgangsrapportage onderhoud

 

Deze functie is zeer gevarieerd en elke dag brengt weer een andere dynamiek en afwisseling met zich mee. In de functie heb je veel interne contacten met andere planners, de vestigingsleiders, de afdelingen Klantenservice / Service en Onderhoud en de afdeling Commercie.

Functie-eisen

- Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie als planner in de installatietechniek

- Je bent stressbestendig en je kan goed samenwerken binnen een team en de andere afdelingen binnen Energiewacht (zoals bijvoorbeeld de vestigingsplanners)

- Je bent in staat om zaken zelf op te lossen, je hebt daarbij kennis van systemen en ook kennis van contracten (denk hierbij aan woningbouwcontracten) en beschikt over minimaal mbo 3 werk- en denkniveau

- Je bent besluitvaardig, assertief en je kan snel schakelen

Wat bieden wij?

- Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving in een leuk team met enthousiaste en behulpzame collega’s;

Een dienstverband voor 38 uur  

-Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal €2883,- en maximaal €3389,- o.b.v. fulltime dienstverband;

- Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT

-Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv reiskostenvergoeding)


Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

 

Solliciteer op deze functie

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten