Werken bij Energiewacht Word jij onze nieuwe Online adviseur in Zwolle?

Energiewacht BV is per 1 januari 2021 de nieuwe naam van hét servicebedrijf van Essent in Noordoost Nederland. Energiewacht BV is een bundeling van krachten van Energiewacht Groep in Zwolle, Energiewacht NV in Assen en Geas Energiewacht in Enschede. Energiewacht is werkzaam in Overijssel, Friesland, Drenthe, Groningen, Utrecht, Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. In totaal werken er circa 1.000 medewerkers verspreid over 14 vestigingen.
 

Wij helpen klanten met de juiste keuze om zo hun huis of bedrijfspand duurzaam en energiezuinig te maken met als doel de CO2-uitstoot te verminderen en de volgende stap te zetten in de energietransitie. Dit doen wij door het aanbieden van en adviseren over energiebesparende en duurzame maatregelen, zoals zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, verwarming, service & onderhoud en installatie. Kortom, Energiewacht voorziet in een totaalpakket aan energieoplossingen uitgevoerd door een top team van medewerkers.
 

Wij zijn dan ook een vernieuwende organisatie met een open bedrijfscultuur waarin wij op een professionele, menselijke en collegiale manier met elkaar samenwerken. Kwaliteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij dan ook erg belangrijk.

 

 

Bij Energiewacht in Zwolle is een vacature ontstaan voor een:

 

Online Adviseur

Hoe ziet je werkdag er uit?  
Je zet ’s ochtends je laptop aan op kantoor en haalt je kop koffie. Samen met je collega online adviseurs bespreek je de dag van gisteren. Als team hebben jullie weer veel klanten kunnen helpen bij hun hulpvraag naar verduurzaming en comfort in huis.

 

Tijd voor een dag vol nieuwe successen. Vanuit je teamleider krijg je complimenten voor de behaalde resultaten en tips om jezelf nog verder te kunnen verbeteren. Op jouw beurt geef je je teamleider input over de werking van de systemen en belangrijke informatie die je uit klantgesprekken haalt.

 

Gedurende de dag neem je de aanvragen in behandeling door actief klanten telefonisch te benaderen. De meeste klantgesprekken krijg je echt energie van; je kunt mensen echt verder helpen. Tussendoor zorg je ervoor dat je de gevraagde administratie netjes verwerkt en dat je binnenkomende mail vanuit klanten en collega’s beantwoordt.

 

Je loopt nog tegen een situatie aan waar je zelf niet mee uit de voeten kan. Gelukkig zijn je collega’s er altijd om samen te kijken naar de beste oplossing. Dit helpt je weer verder in je ontwikkeling. Ook loop je nog even langs bij de binnendienst om te kijken of jouw instructies voor de installateur volledig waren en of ze ook nog een koffie of thee lusten. Aan het einde van de dag klap je je laptop dicht en kijkt weer terug op een dynamische en leuke dag.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Kijk dan snel verder.

We zijn op zoek naar een teamspeler die onderdeel uit wil maken van ons 27 koppige adviseursteam. Daarvan zijn 7 adviseurs van afstand aan het werk als online adviseur. Als online adviseur kan je goed luisteren naar klanten, weet je de wensen goed in kaart te brengen en dit te vertalen naar een passend aanbod. Je interesseert je in duurzaamheid en de techniek achter de producten van Energiewacht.

 

Heb je deze kennis nog niet, maar wil je deze graag ontwikkelen?

Middels een opleidingstraject leer je onze producten, systemen en organisatie goed kennen. We willen zorgen voor goede handvatten, voordat je zelfstandig aan de gang gaat.

 

Je werkt op de vestiging van Energiewacht in Zwolle. Je maakt onderdeel uit van het team Commercie B2C welke naast een verkoopafdeling ook bestaat uit een afdeling Commercieel Klantcontact en een Commerciële Binnendienst.

 Functie-eisen

  • Je hebt 3 jaar relevante werkervaring op commercieel gebied.
  • Je kan goed luisteren, de juiste vragen stellen en uiteindelijk het beste advies aan de klant geven vanuit een adviserende rol
  • Je interesseert je voor duurzaamheid en de techniek achter de producten van Energiewacht
  • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden wij?

  • Jouw werkomgeving bij ons bedrijf is een plezierige, afwisselende werkomgeving met enthousiaste en behulpzame collega’s in Zwolle.
  • Een dienstverband voor 38 uur per week. Mocht je minder willen werken dan is dat in goed overleg bespreekbaar.
  • Op basis van jouw ervaring ontvang je een maandsalaris van minimaal €2893,- en maximaal €3389,- o.b.v. fulltime dienstverband;
  • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Metaal en Techniek, waaronder bv. 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen bij een fulltime dienstverband en een pensioenregeling bij PMT;
  • Jouw arbeidsvoorwaarden worden aangevuld met onze eigen bedrijfsregelingen (zoals bijv reiskostenvergoeding, een telefoon en laptop van de zaak).

Herken jij jezelf in dit profiel en durf je de uitdaging aan? Stuur dan een brief met curriculum vitae per e-mail aan sollicitatie@energiewacht.nl, ter attentie van Bart Otten (recruiter). 

 

Solliciteer op deze functie

 

Wij zijn Energiewacht

Energiewacht Groep, Energiewacht en Geas Energiewacht gaan samen verder als één bedrijf onder één naam.

Sluiten